Skip to main content

Wasmachine huren

Bij Witgoedhuren.nl kunt u  eenvoudig een wasmachine huren of leasen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse wasmachines van topmerken. U kunt eenvoudig al een wasmachine-abonnement afsluiten vanaf €12,- per maand! Heeft u iets meer was? Geen probleem. Wij hebben wasmachines met verschillende capaciteiten, tot een vulgewicht van wel 8 kilo.

Het voordeel van een wasmachine huren

Steeds meer mensen verkiezen het huren van een wasmachine boven het kopen van een nieuw exemplaar. In studentensteden als Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Den Haag wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een wasmachine te huren, maar ook voor bedrijven en andere particulieren is dit een interessante optie. Voor een klein bedrag per maand heeft u een goed werkende wasmachine, mét servicecontract. De voordelen op een rijtje:

 • In plaats van een groot bedrag ineens, bent u slechts een klein maandbedrag per maand kwijt;
 • In dat maandbedrag zit niet alleen de huur van het apparaat; ook de servicekosten zijn erbij inbegrepen;
 • Dat betekent dat wanneer er onverhoopt een defect aan de wasmachine komt, wij kosteloos een monteur sturen om uw witgoedapparaat te repareren;
 • En mocht de machine niet meer te repareren zijn, dan zorgen wij ervoor dat er zonder extra kosten een nieuwe wordt geplaatst.
 • Wilt u meerdere witgoedapparaten bij ons huren? U kunt gebruik maken van onze “Budget Extra”-korting bij het huren van 3 of meer apparaten tegelijk.

Wasmachine huren met een flexibel contract

Wanneer u bij ons een wasmachine huurt, kunt u al na een jaar uw huurcontract maandelijks opzeggen. U zit dus nergens aan vast. Bovendien is het heel eenvoudig om uw huurcontract over te zetten op naam van iemand anders, mocht u bijvoorbeeld verhuizen. Nog een voordeel: u hoeft geen jaren te wachten om de wasmachine volledig af te schrijven. Heeft u behoefte aan nieuwere technologieën of een energiezuiniger exemplaar, dan kunt u al na één jaar een ander exemplaar aanvragen!

Wasmachine huren voor een studentenhuis

Voor studentenhuizen, woongroepen maar ook bedrijven is het heel aantrekkelijk om een wasmachine te huren in plaats van te kopen. Niet alleen vanwege de service die u van ons mag verwachten; ook vanwege de flexibiliteit van het contract en de overzichtelijke, lage kosten per maand. U kunt bovendien ook andere witgoedproducten bij ons huren, zoals bijvoorbeeld:

Heeft u vragen? Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Heeft u meer informatie nodig over één van onze producten? Vul ons contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Witgoedhuren.nl is een onderdeel van Heijphro Rentall.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m