Wasmachine huren

Wilt u een wasmachine huren? Een wasmachine is noodzakelijk in uw huishouden. Kijkt u echter op tegen de hoge aanschafwaarde? Denkt u het huishoudelijke apparaat slechts voor een aantal jaar nodig te hebben? Hiervoor bieden wij dé ideale oplossing: een wasmachine huren. Zo vermijdt u de hoge aanschafprijs van het apparaat, terwijl u slechts een laag maandelijks bedrag kwijt bent. Huren zonder zorgen tegen een aantrekkelijk tarief, Witgoedhuren.nl maakt dit mogelijk. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Huren voor een laag maandelijks bedrag

Een wasmachine huren bij Witgoedhuren.nl brengt vele voordelen met zich mee. Zo hoeft u zich bijvoorbeeld geen zorgen te maken over een kapotte wasmachine. Wij begrijpen als geen ander dat u wilt huren zonder zorgen. Bij Witgoedhuren.nl huurt of least u een wasmachine vanwege de volgende voordelen:

 • Gratis bezorging binnen 24 uur, ook in de avonduren tot 22:00.
 • Na een contract van één jaar maandelijks opzegbaar.
 • Aansluiting apparatuur en eventuele afvoer van oude apparatuur.
 • Bij het huren van meerdere apparaten (zoals koelkasten, drogers, gasfornuizen of vaatwassers) grotere kortingen per maand mogelijk.
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie.

Dé specialist in witgoed verhuur

Met Witgoedhuren.nl kiest u voor het huren van kwaliteitsproducten. Echter kunnen er onvoorziene storingen optreden. Dit is vervelend. Wij denken hierin met u mee om storingen zo snel mogelijk op te lossen. Het plannen van de monteur zal daarom plaatsvinden op de dag dat het voor u het beste uitkomt. Uiteraard komen de kosten voor reparatie voor onze rekening, mits u er niks aan kunt doen. Zo bent u in een korte tijd weer voorzien van een huishoudelijk apparaat dat 100% functioneert.

Een wasmachine leasen zonder BKR

Wilt u een wasmachine huren per maand? Heeft u wellicht een andere vraag voor Witgoedhuren.nl? Neem dan contact met ons op per telefoon of vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij komen zo snel mogelijk bij u terug. Witgoedhuren.nl: dé specialist in het verhuren van witgoed.

Hieronder vindt u diverse wasmachines die u kunt huren. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m