Skip to main content

Wasmachine huren

Bij Witgoedhuren.nl kunt u  eenvoudig een wasmachine huren of leasen. Hierbij heeft u de keuze uit diverse wasmachines van topmerken. U kunt eenvoudig al een wasmachine-abonnement afsluiten vanaf €12,- per maand! Heeft u iets meer was? Geen probleem. Wij hebben wasmachines met verschillende capaciteiten, tot een vulgewicht van wel 8 kilo.

Het voordeel van een wasmachine huren

Steeds meer mensen verkiezen het huren van een wasmachine boven het kopen van een nieuw exemplaar. In studentensteden als Amsterdam, Eindhoven, Nijmegen, Utrecht en Den Haag wordt steeds vaker gebruik gemaakt van de mogelijkheid om een wasmachine te huren, maar ook voor bedrijven en andere particulieren is dit een interessante optie. Voor een klein bedrag per maand heeft u een goed werkende wasmachine, mét servicecontract. De voordelen op een rijtje:

 • In plaats van een groot bedrag ineens, bent u slechts een klein maandbedrag per maand kwijt;
 • In dat maandbedrag zit niet alleen de huur van het apparaat; ook de servicekosten zijn erbij inbegrepen;
 • Dat betekent dat wanneer er onverhoopt een defect aan de wasmachine komt, wij kosteloos een monteur sturen om uw witgoedapparaat te repareren;
 • En mocht de machine niet meer te repareren zijn, dan zorgen wij ervoor dat er zonder extra kosten een nieuwe wordt geplaatst.
 • Wilt u meerdere witgoedapparaten bij ons huren? U kunt gebruik maken van onze “Budget Extra”-korting bij het huren van 3 of meer apparaten tegelijk.

Wasmachine huren met een flexibel contract

Wanneer u bij ons een wasmachine huurt, kunt u al na een jaar uw huurcontract maandelijks opzeggen. U zit dus nergens aan vast. Bovendien is het heel eenvoudig om uw huurcontract over te zetten op naam van iemand anders, mocht u bijvoorbeeld verhuizen. Nog een voordeel: u hoeft geen jaren te wachten om de wasmachine volledig af te schrijven. Heeft u behoefte aan nieuwere technologieën of een energiezuiniger exemplaar, dan kunt u al na één jaar een ander exemplaar aanvragen!

Wasmachine huren voor een studentenhuis

Voor studentenhuizen, woongroepen maar ook bedrijven is het heel aantrekkelijk om een wasmachine te huren in plaats van te kopen. Niet alleen vanwege de service die u van ons mag verwachten; ook vanwege de flexibiliteit van het contract en de overzichtelijke, lage kosten per maand. U kunt bovendien ook andere witgoedproducten bij ons huren, zoals bijvoorbeeld:

Heeft u vragen? Neem contact op!

Kunnen wij iets voor u betekenen? Heeft u meer informatie nodig over één van onze producten? Vul ons contactformulier in, en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Witgoedhuren.nl is een onderdeel van Heijphro Rentall.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m