Skip to main content

Wasmachine huren Den Haag

U wilt een wasmachine huren met een abonnement dat maandelijks opzegbaar is in Den Haag? Dan is Witgoedhuren.nl de juiste partner die u zoekt. Als specialist in witgoed verhuren wij een ruim aanbod aan wasmachines voor een scherpe prijs per maand. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij voor een gratis, snelle levering én installatie, eventueel in de avonduren (indien u dit wenst). Zodoende heeft u snel een werkende en kwalitatief goede wasmachine bij u thuis.

Huren is dé oplossing voor studenten

Uit ervaring weten wij dat het huren van een wasmachine ideaal is voor studenten. Zo kunt u al bij ons een wasmachine huren vanaf €12,- per maand. Verder kiest u voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende kenmerken:

 • Huren van wasmachines is maandelijks opzegbaar na contract van 1 jaar;
 • Levering én installatie zijn gratis inbegrepen;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie.

Kortom, wij bieden een complete service op het gebied van wasmachines. Als student kunt u krap bij kas zitten. U zit dan niet te wachten op de aanschaf van dure witgoedproducten. Het huren van witgoed is dan dé oplossing. Kiest u voor Witgoedhuren.nl en wilt u meerdere witgoedproducten huren? Dan krijgt u een leuke extra korting op uw maandabonnement. Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt namelijk budget-extra in werking. Ofwel: scherpe prijzen gegarandeerd.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u snel én zorgeloos witgoed huren en woont u in (omgeving) Den Haag? Wilt u een wasmachine huren met een aantrekkelijk abonnement dat maandelijks opzegbaar is en dat in Den Haag? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 0486-460059 of stuur een mailtje naar info@witgoedhuren.nl . Wij denken graag met u mee voor de passende wasmachine voor bij u thuis . Zo weet u zeker dat u het juiste product huurt.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m