Skip to main content

Wasmachine huren Den Haag

Wilt u een wasmachine huren met een abonnement dat maandelijks opzegbaar is in Den Haag? Dan is Witgoedhuren.nl de partner die u zoekt. Als specialist in witgoed verhuur bieden wij een ruim aanbod aan wasmachines voor een scherpe prijs per maand. Geïnteresseerd? Neem dan contact op en vraag een offerte aan. Gaat u akkoord? Dan zorgen wij voor een gratis, snelle levering én installatie, eventueel in de avonduren (indien u dit wenst). Zo heeft u snel een A-merk wasmachine bij u thuis staan, die perfect aansluit bij uw behoeften.

Een wasmachine huren is dé oplossing voor studenten

Uit ervaring weten wij dat het huren van een wasmachine ideaal is voor studenten. Zo kunt u al bij ons een wasmachine huren vanaf €12,- per maand. Verder kiest u voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende kenmerken:

 • Huren van wasmachines is maandelijks opzegbaar na contract van 1 jaar;
 • Levering én installatie zijn gratis inbegrepen;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en reparatie.

Wasmachine huren in Den Haag: gratis bezorgd en aangesloten

Wij bieden een complete service op het gebied van wasmachines. Voor het vaste lage maandbedrag heeft u niet alleen een goed werkende wasmachine in Den Haag staan, u bent ook verzekerd van allerlei service. Denk aan gratis aansluiting en reparaties bij storing. Kiest u voor Witgoedhuren.nl en wilt u meerdere witgoedproducten huren? Dan krijgt u een leuke extra korting op uw maandabonnement. Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt namelijk budget-extra in werking. Ofwel: scherpe prijzen gegarandeerd.

Vraag snel een offerte aan

Wilt u snel én zorgeloos witgoed huren en woont u in (omgeving) Den Haag? Wilt u een wasmachine huren met een aantrekkelijk abonnement dat maandelijks opzegbaar is en dat in Den Haag? Geef ons gerust een belletje voor meer informatie. U kunt ons bereiken op 0486-460059 of stuur een mailtje naar info@witgoedhuren.nl. Wij denken graag met u mee voor de passende wasmachine voor bij u thuis. Zo weet u zeker dat u het juiste product huurt.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m