Skip to main content

Droger leasen

Wilt u goedkoop een droger leasen? Bij Witgoedhuren.nl kunt u eenvoudig en voordelig een professionele droger leasen. Zo least u al een droger bij ons voor slechts € 14,- per maand! Voor zowel instellingen als studenten is het huren van witgoedproducten dé ideale oplossing. Tegen een aantrekkelijk maandtarief heeft u het witgoedproduct al in huis. Lease direct of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u het juiste witgoedproduct in huis verkrijgt!

Het gemak van een droger leasen

Wij verhuren kwaliteit witgoedproducten tegen aantrekkelijke maandtarieven. U kiest voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende voordelen:

 • Afvoer oude witgoedproducten;
 • Geen extra kosten voor reparatie en onderhoud;
 • Gratis bezorging binnen 24 uur.

Verder ondersteunen wij u van A tot Z bij het leasen van witgoed. Zo is een goede installatie essentieel bij het leasen van een droger. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de plaatsing van het product. Het is van belang om de luchtafvoer van waterdamp naar buiten af te voeren én het product binnen maximaal 1.5 meter van een opening te plaatsen. Onze monteur installeert het product daarom graag voor u, zodat een goede werking van de droger gegarandeerd kan worden.

Het leasen van meerdere producten

Naast drogers verhuren wij ook wasmachines, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en vriezers. Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u extra kortingen verkrijgt op het maandelijkse tarief. Makkelijk, snel én voordelig, witgoed leasen doet u bij Witgoedhuren.nl!

Dé specialist in witgoed verhuur

Witgoedhuren.nl heeft een ruime ervaring van meer dan 15 jaar in het leasen van witgoed. Als initiatief van Heijphro Rentall staan wij bij het leasen van witgoed voor kwaliteit. Zo vindt u bij ons gerenommeerde topmerken als Zanussi, Miele en AEG. Vraag een offerte voor het juiste witgoedproduct via onze website aan of neem contact op voor meer informatie.

Witgoedhuren.nl: Droger huren / Droger leasen
 • Zanussi condensdroger ZDP7200NW

  Wilt u de Zanussi condensdroger huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG condesdroger t6db82gp

  Wilt u de AEG condensdroger huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko warmtepompdroger DF7330px0

  Wilt u de Beko warmtepomp droger DF7330px0 huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG T7DBN611 warmtepompdroger

  Wilt u een condensdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 21,50p/m
 • Zanussi warmtepompdroger ZDH8345NW

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger heeft een techniek d.m.v. gebruik met een warmtepomp. Hierdoor gebruikt deze droger veel minder energie dan de normale drogers.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Miele PT5135C

  Wilt u een condensdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 52,00p/m
 • AEG T7DBTRIPLE

  Wilt u een warmtepompdroger huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 18,00p/m
 • Zanussi warmtepompdroger

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger heeft een techniek d.m.v. gebruik met een warmtepomp. Hierdoor gebruikt deze droger veel minder energie dan de normale drogers.

  Vanaf: 23,00p/m
 • Zanussi condensdroger

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi condensdroger. Bekijk alle mogelijkheden of neem contact op met Witgoedhuren.nl voor meer informatie!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Zanussi luchtafvoerdroger

  Wilt u makkelijk en voordelig witgoed huren? Bij ons huurt u voordelig een Zanussi luchtafvoerdroger. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Miele condensdroger TDA150C

  Wilt u de Miele condensdroger TDA150C huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 21,00p/m