Skip to main content

Droger leasen

Wilt u goedkoop een droger leasen? Bij Witgoedhuren.nl kunt u eenvoudig en voordelig een professionele droger leasen. Zo least u al een droger bij ons voor slechts € 14,- per maand! Voor zowel instellingen als studenten is het huren van witgoedproducten dé ideale oplossing. Tegen een aantrekkelijk maandtarief heeft u het witgoedproduct al in huis. Lease direct of neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u het juiste witgoedproduct in huis verkrijgt!

Het gemak van een droger leasen

Wij verhuren kwaliteit witgoedproducten tegen aantrekkelijke maandtarieven. U kiest voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende voordelen:

 • Afvoer oude witgoedproducten;
 • Geen extra kosten voor reparatie en onderhoud;
 • Gratis bezorging binnen 24 uur.

Verder ondersteunen wij u van A tot Z bij het leasen van witgoed. Zo is een goede installatie essentieel bij het leasen van een droger. Er moet namelijk rekening gehouden worden met de plaatsing van het product. Het is van belang om de luchtafvoer van waterdamp naar buiten af te voeren én het product binnen maximaal 1.5 meter van een opening te plaatsen. Onze monteur installeert het product daarom graag voor u, zodat een goede werking van de droger gegarandeerd kan worden.

Het leasen van meerdere producten

Naast drogers verhuren wij ook wasmachines, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en vriezers. Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u extra kortingen verkrijgt op het maandelijkse tarief. Makkelijk, snel én voordelig, witgoed leasen doet u bij Witgoedhuren.nl!

Dé specialist in witgoed verhuur

Witgoedhuren.nl heeft een ruime ervaring van meer dan 15 jaar in het leasen van witgoed. Als initiatief van Heijphro Rentall staan wij bij het leasen van witgoed voor kwaliteit. Zo vindt u bij ons gerenommeerde topmerken als Zanussi, Miele en AEG. Vraag een offerte voor het juiste witgoedproduct via onze website aan of neem contact op voor meer informatie.

Witgoedhuren.nl: Droger huren / Droger leasen
 • Zanussi condensdroger ZDP7200NW

  Deze condensdroger van Zanussi heeft een vulgewicht van 7 kg en maakt uw schone was snel droog. Er zijn verschillende droogprogramma’s mogelijk, bijvoorbeeld strijvrij drogen. Opvang van vocht gaat via het waterreservoir.

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG condensdroger t6db82gp

  Deze condensdroger van AEG is met een energieklasse B zeer zuinig. Met het vulgewicht van max. 8 kg perfect voor een klein huishouden. Dankzij de reverserende ProTex trommel raakt het wasgoed niet in de knoop.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko warmtepompdroger DF7330px0

  Deze warmtepompdroger van Beko heeft een droogcapaciteit van 7 kg en kent maar liefst 15 droogprogramma’s. Met een klasse A+ is dit een zeer energiezuinige droger.

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG T7DBN611 warmtepompdroger

  Deze AEG warmtepompdroger is heeft een zeer zuinige energieklasse A++ en is voorzien van verschillende programma’s. Dankzij de AEG SensiDry®-technologie zijn de droogtijden korter en de temperatuur lager, wat je kleding langer mooi houdt.

  Vanaf: 21,50p/m
 • Zanussi warmtepompdroger ZDH8345NW

  De zuinigste droger uit het assortiment, mede dankzij het gebruik van een warmtepomp. Hij beschikt over een grote vulopening met een maximaal vulgewicht van 7 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Miele PT5135C

  Deze professionele condensdroger is zeer geschikt voor bedrijven zoals hotels, wasserettes, werkplaatsen, ziekenhuizen en andere plekken waar veel en vaak kleding, lakens, etc. gedroogd moeten worden. Uitvoering in RVS en voorzien van PerfectDry systeem.

  Vanaf: 52,00p/m
 • AEG T7DBTRIPLE

  Deze warmtepompdroger van AEG maakt gebruik van SensiDry-technologie, waardoor kleiding veel langer mooi blijft én je energie bespaart. Ook heel geschikt voor groter wasgoed zoals dekbedden en slaapzakken.

  Vanaf: 18,00p/m
 • Zanussi warmtepompdroger

  De zuinigste droger uit het assortiment. Drogers gebruiken veel energie. Deze droger maakt gebruik van de warmtepomptechniek. Hierdoor gebruikt deze droger minder energie dan de condensdrogers.

  Vanaf: 23,00p/m
 • Zanussi condensdroger

  Deze condensdroger van Zanussi heeft een Strijkvrij programma voor het verminderen van kreukels en vouwen. Dankzij de reverserende trommelbeweging is de kans op in elkaar draaiend wasgoed klein. Vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Zanussi luchtafvoerdroger

  Deze droger heeft 3 luchtafvoeraansluitingen waardoor hij gemakkelijker bij de ventilatieopening in de muur kan worden geplaatst. Dankzij het Strijkvrij-programma wordt strijken makkelijker!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Miele condensdroger TDA150C

  Deze condensdroger zit vol met sensoren die ervoor zorgen dat het vochtniveau van je wasgoed wordt gemeten. Dankzij dit Perfect Dry systeem droogt je was precies lang genoeg!

  Vanaf: 21,00p/m