Skip to main content

Zakelijk witgoed huren: Wasmachines voor kappers

Als kapper heb je elke dag een boel was te verwerken: handdoeken, kappersschorten en kragen moeten steeds vervangen worden. Een goede wasmachine die het zwaardere werk aan kan is dan ook geen overbodige luxe, maar betekent wel een grote investering. De oplossing: Huur een wasmachine via Witgoedhuren.nl! Goede en betrouwbare service en een uitstekende wasmachine voor een vaste, lage prijs per maand: dat is waar wij voor staan!

Waarom zou je als kapper een wasmachine huren?

 • Geen grote initiële investering: door een wasmachine te huren in plaats van te kopen, kunt u uw kapitaal behouden voor andere investeringen in het bedrijf, zoals het upgraden van salonapparatuur, marketinginspanningen of training van personeel.
 • Onderhoud is inbegrepen: In het huurcontract met Witgoedhuren.nl is het servicecontract inbegrepen. Als er een probleem is met de gehuurde wasmachine, dan wordt dat snel opgelost. We sturen een monteur om het apparaat kosteloos te repareren en als dat niet lukt, dan zorgen wij voor vervanging.
 • Flexibiliteit: U huurcontracten afsluiten voor één, twee of drie jaar. Al na een jaar kunt u dus al maandelijks opzeggen,  maar ook als u toe bent aan meer capaciteit of een ander model, kan dat met ons besproken worden. Heeft u een kappersevenement en daarom slechts voor een kortere periode één of meer wasmachines nodig? Bespreek met ons wat er mogelijk is!
 • Gemakkelijke budgettering: Maandelijkse huurkosten zijn voorspelbaar, in tegenstelling tot onverwachte uitgaven voor reparaties of vervangingen die zich voor kunnen doen wanneer de wasmachine uw eigendom is.
 • Gratis plaatsing: Witgoedhuren komt de wasmachine gratis bij u plaatsen en neemt eventueel uw oude apparaat kosteloos mee.

Kortom, het huren van wasmachines en drogers biedt kappers de mogelijkheid om flexibeler en kosteneffectiever met hun salonapparatuur om te gaan. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over onverwachte kosten wanneer uw apparaat het begeeft of een defect vertoont doordat het servicecontract is inbegrepen. Met Witgoedhuren.nl heeft u altijd een goedwerkende wasmachine in uw zaak!

Meer informatie en contact

Wilt u meer informatie over het huren van een wasmachine via Witgoedhuren.nl? Heeft u speciale wensen of wilt u meerdere apparaten van ons afnemen? Neem vandaag nog contact met ons op en kom alles te weten over onze service, prijzen en eventuele kortingen waarvoor u in aanmerking komt.

Wasmachine huren voor kappers
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m