Vaatwasser leasen

Wilt u voordelig een vaatwasser leasen per maand? Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het huren van vaatwassers voor een aantrekkelijk maandelijks bedrag. Ideaal wanneer u student bent of juist net afgestudeerd. Ook kan het natuurlijk voorkomen dat u het afwassen met uw handen gewoon een keertje zat bent. Het leasen of huren van een vaatwasser is dan dé ideale oplossing. Bij ons kunt u tegen een laag bedrag van €15,- per maand een vaatwasser leasen. Zeg maar gedag tegen een vieze vaat die zelf afgewassen dient te worden!

Vaatwassers, wasmachines, drogers en meer!

Behalve vaatwassers kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren van andere huishoudelijke apparaten. Gedacht kan worden aan een wasmachine, droger, oven en koelkast.

Hoge kortingen met Budget-extra

Bij het huren van drie apparaten tegelijkertijd ontvangt u een korting. ‘Budget-extra’ noemen we dit. Wel zo handig. Wij weten dat andere lasten al meer dan duur zijn. Zo kunt u bij ons besparen op dure apparatuur en uw geld aan andere relevante zaken uitgeven. Witgoedhuren.nl kent naast ‘budget-extra’ nog verdere voordelen. Zo zorgen wij voor:

  • Gratis afvoer van uw oude witgoedproducten.
  • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.
  • Wij denken met u met en zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos bij ons apparatuur kunt huren!

Direct uw professionele vaatwasser huren

Wilt u een vaatwasser leasen bij Witgoedhuren.nl? Voor het huren van onze witgoedproducten kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen, zodat wij zo snel mogelijk contact met u terug opnemen. Door onze service leveren wij binnen 24 uur het product in geheel Nederland. Zelfs in de avonduren wanneer het u niet anders uitkomt!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.