Vaatwasser leasen

Wilt u voordelig een vaatwasser leasen per maand? Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het huren van vaatwassers voor een aantrekkelijk maandelijks bedrag. Ideaal wanneer u bijvoorbeeld student bent of juist net afgestudeerd. Het kan natuurlijk ook best zijn dat u het afwassen met de hand gewoon een keertje zat bent. Het leasen of huren van een vaatwasser is dan dé ideale oplossing. Bij ons kunt u tegen een laag bedrag van €15,- per maand al een vaatwasser leasen. Zeg maar gedag tegen een vieze vaat op het aanrecht en gerimpelde handen van het afwassen!

Zorgeloos een vaatwasser leasen bij Witgoedhuren.nl

Een vaatwasser aanschaffen betekent voor veel mensen een vrij grote uitgave. Door er één te leasen bij Witgoedhuren.nl bent u slechts een klein bedrag per maand kwijt en heeft u een eersteklas vaatwasser in huis. Bovendien zijn alle servicekosten bij de prijs inbegrepen. Ook als uw vaatwasser een storing heeft, komen onze monteurs gratis bij u langs om uw apparaat zo snel mogelijk weer aan de praat te krijgen. En mocht dat niet lukken, dan zorgen wij voor vervanging. U hoeft zich dus nergens zorgen over te maken!

Het contract is na een jaar al maandelijks opzegbaar. U hoeft er dus niet jarenlang aan vast te zitten als u dat niet wilt. Bovendien is het contract overdraagbaar: u kunt het overzetten op naam van iemand anders wanneer u dat beter uitkomt. Dat is handig wanneer u bijvoorbeeld zelf verhuist, maar andere mensen gebruik willen blijven maken van de gehuurde vaatwasser!

Vaatwassers, wasmachines, drogers en meer!

Behalve vaatwassers kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren van andere huishoudelijke apparaten. Gedacht kan worden aan een wasmachinedrogeroven en koelkast.

Hoge kortingen met Budget-extra

Bij het huren van drie apparaten tegelijkertijd ontvangt u een korting. ‘Budget-extra’ noemen we dit. Wel zo handig. Wij weten dat andere lasten al duur genoeg zijn. Zo kunt u bij ons besparen op dure apparatuur en uw geld aan andere relevante zaken uitgeven. Witgoedhuren.nl kent naast ‘budget-extra’ nog veel meer voordelen. We zetten de belangrijkste nog even op een rijtje:

  • Binnen 24 uur uw geleasede vaatwasser (of ander witgoed) gratis bezorgd én geïnstalleerd;
  • Gratis afvoer van uw oude witgoedproducten;
  • Na een jaar is het leasecontract maandelijks opzegbaar;
  • U kunt het contract over laten zetten op naam van iemand anders;
  • U heeft door het leasen van de vaatwasser geen last van een BKR-registratie;
  • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie;
  • Wij denken met u met en zorgen ervoor dat u altijd zorgeloos bij ons apparatuur kunt huren!

Direct uw vaatwasser huren

Wilt u een vaatwasser leasen bij Witgoedhuren.nl? Voor het huren van onze witgoedproducten kunt u direct contact met ons opnemen. U kunt ook ons contactformulier invullen, zodat wij zo snel mogelijk contact met u terug opnemen. Door onze service leveren wij binnen 24 uur het product in geheel Nederland. Zelfs in de avonduren wanneer het u niet anders uitkomt!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.