Fornuis leasen

Voordelig per maand een fornuis leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt kwaliteit witgoedproducten tegen zeer aantrekkelijke maandtarieven. Zo kunt u al voordelig een fornuis leasen vanaf €15,- per maand! Liever een ander witgoedproduct? Naast het leasen van fornuizen kunt u ook bij ons terecht voor wasmachines, vaatwassers, drogers, koelkasten en vriezers. Bekijk direct de mogelijkheden of neem contact met ons op voor meer informatie.

Witgoedhuren.nl: dé specialist in het leasen van witgoed!

Met een ruime ervaring van meer dan 15 jaar zijn wij dé specialist op het gebied van witgoed. Wij verhuren onze witgoedproducten tegen zeer aantrekkelijke maandtarieven en bieden verder:

  • Aflevering en montage bij het leasen van witgoed;
  • Afvoer van oude witgoedproducten;
  • Aantrekkelijke maandkortingen bij het leasen van drie apparaten.

Aanschaf van witgoed is prijzig

Wij weten dat de aanschaf van witgoed prijzig kan zijn. Bovendien kan het voorkomen dat u het apparaat slechts voor een aantal jaar nodig heeft. Het kopen van witgoed heeft dan niet de hoogste prioriteit. Kies er daarom voor om witgoedproducten voor aantrekkelijke maandbedragen te leasen. Bij ons verkrijgt u aantrekkelijke kortingen bij het leasen van meerdere apparaten. Makkelijk, snel en voordelig, lease dé beste witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl!

Altijd hét juiste witgoed bij u thuis

Door onze brede expertise als specialist in witgoed verhuur kunnen wij u voorzien van passend advies. Twijfelt u over het leasen van een fornuis? Wij gaan graag het gesprek met u aan en zorgen ervoor dat u het gewenste witgoedproduct verkrijgt. Niet voor niets staan wij voor huren zonder verdere zorgen.

Neem voor meer informatie contact met ons op!

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over het leasen van witgoed? Neem dan contact met ons op via info@witgoedhuren.nl of 0486-460059. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van fornuizen en andere witgoedproducten!