Skip to main content

Over ons

Studeert u en wilt u graag een wasmachine huren? Bij Witgoedhuren.nl bent u dan aan het juiste adres! Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in de verhuur van witgoed. U kunt bij ons voor een vast laag bedrag per maand een splinternieuwe wasmachine huren. Ook voor ander witgoed (als wasdrogers, vaatwassers of koelkasten) kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht.

Witgoed huren is ideaal als u op kamers woont of met meerdere mensen een huis deelt. U heeft bij ons geen last van hoge aanschafprijzen. Verder hoeft u zich niet druk te maken over onvoorziene kosten. De kosten voor reparaties of onderhoud aan het gehuurde witgoed zijn veelal voor rekening van Witgoedhuren.nl.

Gratis bezorging van witgoedproducten

Witgoedhuren.nl bezorgt uw wasmachine gratis binnen 24 uur. Bent u overdag niet thuis? Geen probleem. Witgoedhuren.nl kan de apparatuur leveren in de avonduren tot 22.00 uur. Het apparaat wordt op de begane grond of verdieping geplaatst. Onze ervaren medewerkers sluiten het apparatuur aan en nemen eventueel oude apparaten gratis mee!

Extra korting bij drie apparaten

Bij het huren van meerdere apparaten krijgt u korting. Studeren is al duur genoeg, dus wat extra korting is altijd fijn. Maak gebruik van onze ‘’budget-extra’’, het is een korting bij het huren van drie apparaten tegelijk. Alle voordelen van Witgoedhuren.nl op een rij:

  • Gratis bezorging binnen 24 uur, ook in de avonduren.
  • Na 1 jaar, maandelijks opzegbaar.
  • Gratis afvoer van oude witgoedproducten.
  • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.
  • Extra korting bij huur van meerdere apparaten.
  • Telefonisch bereikbaar van 10.00 uur tot 22.00 uur.

Vragen? Neem contact op!

Mocht u vragen hebben of graag witgoed willen huren? Vul dan ons contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!