Skip to main content

Witgoed huren voor evenementen

Welkom bij Witgoedhuren.nl, onderdeel van verhuurbedrijf Heijphro in Schaijk. Wij zijn al ruim 15 jaar dé specialist in het verhuren van witgoedproducten door heel Nederland. Organiseert u een evenement? Dan kunnen wij speciale kortlopende contracten afsluiten tegen gunstige prijzen. Of u nu een beurs, festival, sportevenement of een ander grootschalig evenement organiseert, wij begrijpen dat betrouwbaar witgoed essentieel is voor een soepel verloop. Ontdek waarom steeds meer evenementenorganisatoren en andere zakelijke klanten kiezen voor onze flexibele en hoogwaardige witgoederhuurdiensten.

Witgoed huren voor evenementen: maandelijks of tijdelijk, altijd betrouwbaar

Bij Witgoedhuren.nl bieden we een uitgebreid assortiment witgoedproducten die perfect aansluiten bij de specifieke behoeften van evenementen. Of het nu gaat om wasmachines, drogers, vaatwassers of andere witgoedproducten: wij zorgen ervoor dat u professionele en betrouwbare apparatuur geïnstalleerd krijgt. Normaalgesproken hanteren we flexibele huurcontracten die na één, twee of drie jaar maandelijks opzegbaar zijn, maar evenementen hebben vaak juist behoefte aan tijdelijke contracten van enkele dagen of weken. Daarom maken wij graag uitzonderingen voor tijdelijke opdrachtgevers en stellen we speciale contracten op maat voor u samen.

Waarom witgoed huren bij Witgoedhuren.nl?

 • Geen langetermijnverplichtingen: Het is niet praktisch en ook niet rendabel om grote investeringen te doen in witgoed dat alleen tijdens het evenement wordt gebruikt. Bij ons kunt u witgoed krijgen voor de duur van het evenement, zonder de last van langetermijnverplichtingen.
 • Plaatsen en ophalen: Gemak staat voorop. Wij leveren de gehuurde witgoedproducten op locatie en halen ze na het evenement ook weer op.
 • Servicecontract inbegrepen: Onverwachte defecten of storingen kunnen altijd optreden. Met ons servicecontract bent u verzekerd van snellen oplossingen, zodat uw evenement zonder problemen kan doorgaan.
 • Landelijke levering: Of uw evenement nu in de regio Uden-Oss plaatsvind, in Amsterdam of in Maastricht, wij leveren door heel Nederland. Een tijdige en efficiënte levering is gegarandeerd.
 • Korting bij grotere afnames: Bij Witgoedhuren.nl geven we voordelen wanneer u grotere afnames doet. Geniet van aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie of meer witgoedproducten.

Witgoed huren voor elk evenement

Van wasmachines tot vaatwassers en drogers, wij hebben alles wat u nodig heeft om uw evenement soepel te laten verlopen. Onze witgoedverhuuroplossingen zijn ideaal voor verschillende evenementen, waaronder beurzen, festivals, sportevenementen en meer. Met Witgoedhuren.nl bent u verzekerd van betrouwbaar witgoed dat voldoet aan de hoogste eisen.

Neem contact op en maak uw evenement compleet

Wacht niet langer en neem vandaag nog contact met ons op om jouw specifieke behoeften te bespreken. Wij kunnen dan een op maat gemaakt witgoedhuurplan creëren. Met Witgoedhuren.nl, onderdeel van Heijphro Rentall, huurt u uw witgoed voor evenementen zonder verdere zorgen.

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m