Skip to main content

Witgoed huren voor schoonheidssalons

In schoonheidssalons zijn elke dag tientallen handdoeken, wasdoekjes, schorten, hoeslakens etc. nodig om op een hygiënische manier alle behandelingen uit te kunnen voeren. Professionele wasmachines en drogers zijn dan geen overbodige luxe. Een perfect alternatief voor het kopen van zulke witgoedproducten is, om ze te huren. Bij Witgoedhuren.nl kunnen schoonheidssalons, schoonheidsspecialisten, kappers voor een heel aantrekkelijk bedrag per maand een wasmachine of droger huren. Zo zijn er geen hoge aanschafkosten en bent u ook nog verzekerd van een servicepakket!

4 goede redenen voor een schoonheidssalon om witgoed te huren

Een schoonheidssalon heeft een constante behoefte aan schoon textiel voor de behandeling van cliënten. De aanschaf van een witgoedproduct als een wasmachine of een droger kan een flinke investering betekenen, terwijl u bij het huren of leasen daarvan bij Witgoedhuren.nl slechts een klein bedrag kwijt bent per maand. We geven u 4 goede redenen om bij ons te huren:

 • Geen grote initiële kosten Omdat er steeds slechts een vast, laag bedrag per maand betaald hoeft te worden, blijven de kosten goed onder controle en heeft u geen grote uitgave ineens.
 • Flexibiliteit: Veranderen de behoeftes van de schoonheidssalon, dan heeft u misschien behoefte aan een grotere of meerdere wasmachines of drogers. Het kan ook zijn dat u merkt dat u overcapaciteit heeft. Het is vaak mogelijk om uw apparaat om te ruilen of uw contract uit te breiden. Ook is het huurcontract al na een jaar maandelijks opzegbaar.
 • Onderhoud en onverwachte kosten: Bij Witgoedhuren.nl is een servicecontract altijd inbegrepen. U komt dus nooit voor onverwachte kosten te staan in het geval van een defect. Ontstaan er buiten uw schuld om problemen met uw apparaat, dan komt zo snel mogelijk een monteur van Witgoedhuren.nl langs om de boel te repareren. Mocht dat niet lukken, dan zorgt hij voor vervanging.
 • Gratis plaatsing én afvoer van uw oude exemplaar: Witgoedhuren.nl komt uw wasmachine, droger of ander witgoedproduct geheel gratis afleveren, plaatsen én aansluiten. Heeft u nog een oud apparaat staan, dan kunnen wij dat ook kosteloos weer voor u mee retour nemen.

Flexibiliteit en kostenefficiëntie zijn dus belangrijke redenen voor schoonheidssalons om te kiezen voor het huren van witgoedproducten via Witgoedhuren.nl. Met onze extra service weet u bovendien ook zeker dat u nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Op deze manier heeft u altijd een goed werkende wasmachine of droger in de zaak, waarbij u de keuze heeft uit diverse A-merken!

Meer informatie en contact

Wilt u graag meer weten over het huren van een wasmachine of droger voor uw schoonheidssalon via Witgoedhuren.nl? Heeft u speciale wensen of wilt u meerdere apparaten van ons afnemen? Neem vandaag nog contact met ons op, dan vertellen wij u alles wat u weten wilt over onze service, prijzen en eventuele kortingen waarvoor u in aanmerking komt.

Witgoed huren voor schoonheidssalons
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m