Skip to main content

Witgoed voor Verhuurders van (studenten-)woningen

Steeds vaker krijgen we bij Witgoedhuren de vraag van verhuurders om witgoed te plaatsen in hun woningen. Het is een zeer voordelige manier om de huizen te voorzien van de nodige witgoedapparatuur voor een vast, laag bedrag per maand. Bovendien zijn de servicekosten voor reparatie en onderhoud inbegrepen, wat voor verhuurders ook weer een zorg minder betekent. Bovendien kunt u bij ons, wanneer u minimaal drie producten afneemt, een leuke korting bedingen op de totaalprijs!

7 redenen voor woning verhuurders om witgoed te huren

  • Kostenbeheersing: Het aanschaffen van nieuw witgoed kan een aanzienlijke initiële investering vereisen. Door witgoed te huren, kunt u als huisbaas de kosten gemakkelijk spreiden over een langere periode, waardoor het gemakkelijker wordt om het budget te beheren.
  • Flexibiliteit: Studentenhuisvesting kan onvoorspelbaar zijn, met huurders die regelmatig verhuizen. Door witgoed te huren, krijgt u als woningeigenaar de flexibiliteit om apparaten gemakkelijk toe te voegen, te verwijderen of te vervangen, afhankelijk van de behoeften van nieuwe huurders.
  • Onderhoudsservice: Witgoedhuren.nl bied ook een onderhouds- en reparatieservice aan; dit zit inbegrepen in de huurprijs. Dat betekent dat als een apparaat kapot gaat of onderhoud nodig heeft, wij ervoor zorgen dat het probleem wordt opgelost. Wanneer het defect door onjuist gebruik is ontstaan, moeten wij hier helaas wel kosten aan verbinden.
  • Nieuwste technologie: Witgoed wordt voortdurend verbeterd en geüpgraded met nieuwe technologieën die de efficiëntie en functionaliteit verbeteren. Door witgoed te huren, kunt u als huisbaas gemakkelijker up-to-date blijven met de nieuwste apparatuur zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de kosten van frequente vervanging.
  • Gemak voor huurders: Het aanbieden van gehuurd witgoed aan studenten of andere bewoners kan het verhuurproces vereenvoudigen. Ze hoeven zich geen zorgen te maken over het aanschaffen, verplaatsen en onderhouden van apparaten. Uw woning wordt dus aantrekkelijker om te huren!
  • Milieubewustzijn: Het huren van witgoed kan ook als een milieuvriendelijke optie worden beschouwd. Apparaten hebben een bepaalde levenscyclus, en wij zorgen ervoor dat de oude apparaten op de juiste manier gerecycled en verwerkt worden.
  • Administratief gemak: Het huren van witgoed kan uw administratieve proces vereenvoudigen. Huurbetalingen voor witgoed kunt u opnemen in de totale huurprijs voor het huis of de studentenkamers, waardoor het beheer van financiën en betalingen efficiënter wordt.

Bij Witgoedhuren.nl kunt u als woningverhuurder terecht voor het huren van o.a.:

Daarnaast is er nog veel meer nodig, zoals bijvoorbeeld een gasfornuis of een tv.

Meer informatie over witgoedhuren voor woningverhuurders

Neem gerust contact op met ons als u meer wilt weten over mogelijkheden en prijzen voor het huren van witgoedproducten om te plaatsen in studentenwoningen. Wij begrijpen dat u niet alleen kwaliteit wilt zien, maar ook flexibiliteit vraagt. Ga daarom met ons in gesprek en vertel ons over uw behoeften. Samen kunnen we dan een plan opstellen dat u perfect past!

Witgoed huren voor verhuurders van woningen