Skip to main content

Witgoed huren voor start-ups

Welkom bij Witgoedhuren.nl, waar je met je start-up of beginnende bedrijf op een goedkope en aantrekkelijke manier aan je witgoed geholpen word. Wij bieden flexibele en kostenefficiënte oplossingen; voor een vast, laag bedrag per maand kun jij bij ons wasmachines, drogers, koelkasten, vaatwassers en nog veel meer huren. Wij begrijpen namelijk dat je niet wil worden belast met de kosten en zorgen van het kopen, onderhouden en upgraden van witgoed voor jouw bedrijf.

Wat kan Witgoedhuren.nl betekenen voor start-ups?

 • Flexibele financiële oplossingen: One witgoedverhuurservice is perfect met het oog op de financiële uitdagingen waarmee start-ups en beginnende ondernemers vaak te maken hebben. Vermijd grote kapitaalinvesteringen en behoud liquide middelen voor andere belangrijke bedrijfsbehoeften.
 • Aanpasbaar aan de bedrijfsgroei: Als start-up weet je nooit precies welke richting je bedrijf op zal gaan. Hoe snel zul je groeien? Onze witgoedverhuurservice past zich aan jouw bedrijfsgroei aan. Voeg eenvoudig nieuwe apparaten toe of upgrade naar de nieuwste modellen zonder gedoe.
 • Geen onderhoudszorgen: Bij Witgoedhuren.nl begrijpen we dat jouw focus ligt op de groei van je bedrijf en niet op het repareren van kapotte apparaten. Daarom nemen wij het onderhoud op ons. Zo kom je niet voor onverwachte kosten te staan; deze service is bij de huurprijs inbegrepen. Dus mocht er een probleem optreden, dan zorgen wij ervoor dat het snel wordt gefikst.
 • Flexibel huurcontract: Al na een jaar kun je je huurcontract voor het witgoed al maandelijks opzeggen. Je kunt ook kiezen voor langer lopende contracten, dan wordt de prijs voor de huur per maand ook lager.

Een breed aanbod witgoed voor start-ups om te huren.

Witgoedhuren.nl biedt complete pakketten witgoed aan, perfect afgestemd op de behoeften van start-ups. Je kunt bij ons terecht voor o.a.

Laat ons vooral weten waar je behoefte aan hebt, dan kunnen wij je vertellen wat we voor je kunnen betekenen.

Snelle installatie: bij de kosten inbegrepen

Zodra je je witgoedproduct of producten bij ons hebt besteld, bezorgen wij deze binnen 24 uur. Bovendien zetten we je apparaten op hun plek én sluiten we ze voor je aan. Daarvoor hoef je niets extra te betalen; dat is gewoon onderdeel van onze service.

Onze tarieven zijn transparant; er zijn geen verborgen kosten, óók niet wanneer er (buiten jouw schuld) een defect optreedt. Huur je meerdere witgoedproducten bij ons? Dan krijg je korting op de totaalprijs!

Meer informatie en contact

Bij Witgoedhuren.nl ondersteunen we start-ups en beginnende ondernemers graag op hun weg naar succes. Vergeet hoge kosten en maak je geen zorgen over het beheren en het onderhoud van je witgoed. Focus je op wat er echt toe doet: de groei van jouw bedrijf.

Neem vandaag nog contact met ons op voor een op maat gemaakte oplossing voor witgoedverhuur die past bij de unieke behoeften van jouw start-up. We staan graag voor je klaar!

Witgoed huren voor studenten of start-ups
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m