Skip to main content

Koelkast huren

Tegen een aantrekkelijk maandtarief kunt u bij Witgoedhuren.nl een koelkast leasen of huren. Ideaal voor zowel studenten als instellingen. Zo bent u voorzien van een kwaliteitskoelkast, terwijl u niet voor de hoge aanschafwaarde hoeft te betalen. Bovendien kunt u vrij eenvoudig uw contract bij ons na één jaar opzeggen. Ook overdragen op naam van een ander is mogelijk, zelfs in het eerste jaar! U zit dus niet jarenlang gebonden aan een wurgcontract, maar kunt de koelkast gewoon tijdelijk huren. Lease daarom direct uw koelkast en andere witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m
Witgoedhuren.nl: Koelkast huren / Koelkast leasen voor particulieren, studenten en beddrijven

De voordelen van een koelkastabonnement van Witgoedhuren.nl

 • Geen hoge aanschafkosten;
 • Een vast laag leasebedrag per maand;
 • Na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Bezorging en installatie binnen 24 uur bij de prijs inbegrepen;
 • Ook onderhoud en eventuele reparaties of vervanging zonder extra kosten;
 • Overname van het abonnement is mogelijk;
 • Bij afname van drie producten of meer, korting op de leaseprijs via budget-extra;
 • Wij voeren gratis uw oude witgoedproducten voor u af.

Koelkast abonnement al vanaf €10,- per maand

U kunt bij ons al een koelkast leasen voor slechts €10,- per maand. U kunt kiezen uit de volgende soorten koelkasten:

 • Koelvriescombinatie;
 • Koelkast zonder vrieskast;
 • Koelkast met vrieskast.

Huren zonder verdere zorgen

Wij maken zorgeloos huren mogelijk: Naast aflevering en installatie zorgen wij ook voor onderhoud en reparatie. Bij eventuele problemen treden wij adequaat op. Wij verhuren alleen koelkasten waarvan de kwaliteit tiptop in orde is, maar er kan toch een onvoorziene storing optreden. De kosten voor reparatie komen voor onze rekening. Wij hebben een eigen technische dienst waarmee u heel eenvoudig via de website of telefonisch een afspraak kunt maken. Als onze monteur constateert dat reparatie geen zin heeft, dan wordt uw koelkast gratis omgeruild en installeren we zo snel mogelijk een vergelijkbaar model.

Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op de afvoer van uw oude witgoedproducten. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat oude witgoedproducten bij u blijven staan. Ideaal als de ruimte in uw omgeving beperkt is.

Dé specialist in witgoed verhuur

Bij het leasen of huren van een koelkast komen wij binnen 24 uur bij u langs om het witgoedproduct te plaatsen. In de huurprijs zijn de aflevering en installatie van het witgoedproduct inbegrepen. Wilt u direct een koelkast leasen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder voor het verkrijgen van de juiste koelkast!

Extra korting op uw maandbedrag

Heeft u meerdere nieuwe witgoedproducten nodig? Bij het huren van drie apparaten treedt budget-extra bij Witgoedhuren.nl in werking. Dit betekent extra kortingen, waardoor u nog voordeliger per maand witgoedproducten kunt leasen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

Een koelkast huren: tijdelijk of voor langere tijd

Uw huurcontract is na een jaar gewoon maandelijks opzegbaar. Vindt u ook een jaar te lang? Bij Witgoedhuren kunt u het contract ook over laten zetten op naam van iemand anders, bijvoorbeeld een huisgenoot of de nieuwe bewoner van uw kamer. Het enige dat u daarvoor hoeft te doen, is een formulier invullen dat te vinden is op onze website.

Contact

Heeft u vragen over onze werkwijze of ons witgoed of wilt u graag een koelkast of ander witgoedproduct bij ons leasen? Neemt u dan contact met ons op! U kunt bij ons een koelkast huren in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Eindhoven, Groningen en Nijmegen maar ook in andere regio’s in heel Nederland.