Koelkast leasen

Tegen een aantrekkelijk maandtarief kunt u bij Witgoedhuren.nl een koelkast leasen. Ideaal voor zowel studenten als instellingen. Zo bent u voorzien van een kwaliteit koelkast, terwijl u niet voor de hoge aanschafwaarde hoeft te betalen. Bovendien kunt u vrij eenvoudig uw contract bij ons na één jaar opzeggen. U zit dus niet gebonden aan een wurgcontract. Lease daarom direct uw koelkast en andere witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

Koelkast huren voor slechts €10,-

U kunt bij ons al een koelkast leasen voor slechts €10,- per maand. U kunt kiezen tussen de volgende soorten koelkasten:

 • Koelvriescombinatie;
 • Koelkast zonder vrieskast;
 • Koelkast met vrieskast.

Huren zonder verdere zorgen

Wij maken huren zonder verdere zorgen mogelijk. Naast aflevering en installatie staan wij ook voor onderhoud/reparatie. Bij eventuele problemen treden wij adequaat op, zodat u altijd een schone vaat heeft. Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op de afvoer van uw oude witgoedproducten. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat oude witgoedproducten in uw omgeving blijven staan. Ideaal als de ruimte in uw omgeving beperkt is.

Dé specialist in witgoed

Bij het leasen van een koelkast komen wij binnen 24 uur bij u langs om het witgoedproduct te plaatsen. In de huurprijs zijn de aflevering en installatie van het witgoedproduct inbegrepen. Wilt u direct een koelkast leasen? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder voor het verkrijgen van de juiste koelkast!

Extra korting op uw maandbedrag

Heeft u meerdere nieuwe witgoedproducten nodig? Bij het huren van drie apparaten treedt budget-extra bij Witgoedhuren.nl in werking. Dit betekent extra kortingen, waardoor u nog voordelig per maand witgoedproducten kunt leasen. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen!

 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m