Skip to main content

Oven leasen

Wilt u een oven leasen? Voor zowel studenten als instellingen is huren een aantrekkelijk alternatief i.p.v. het aanschaffen van witgoed. Voor een bescheiden maandbedrag kunt u namelijk al bij ons diverse witgoedproducten leasen. Van wasmachines tot vaatwassers, Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van witgoed zonder verdere zorgen!

De voordelen van het leasen van een oven

Een oven leasen doet u makkelijk en voordelig bij Witgoedhuren.nl. Voor slechts €15,- per maand huurt u al een gecombineerd gasfornuis met oven. Bij de prijs zit naast de aflevering en de installatie nog veel meer inbegrepen:

  • Onderhoud en reparatie;
  • Afvoer van oude witgoedproducten;
  • Een eenvoudige opzegging van het contract na één jaar.

Aantrekkelijke korting bij leasen

Bij het leasen van meerdere witgoedproducten verkrijgt u bovendien een aantrekkelijke korting. Zo kunt u bij het huren van drie apparaten al genieten van budget-extra. Dit zorgt ervoor dat u al voor een schijntje per maand gebruik kunt maken van kwaliteit witgoedproducten. Lease daarom direct uw witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

Uitgebreid assortiment van witgoedproducten

Wij bieden een uitgebreid assortiment van verschillende witgoedproducten. Naast ovens kunt u ook bij ons terecht voor wasmachines, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en vriezers. Bij het leasen van onze witgoedproducten staan wij voor kwaliteit. Zo vindt u in ons ruime assortiment van witgoed gerenommeerde topmerken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan: Zanussi, AEG, Miele en Samsung. Neem gerust een kijkje op onze website voor de mogelijkheden of neem contact op voor meer informatie.

Meer informatie over het leasen van een oven

U kunt contact met ons opnemen voor het huren van witgoed. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over Witgoedhuren.nl? Stel uw vragen gerust. Wij zorgen ervoor dat de witgoedproducten in korte tijd geleverd en aangesloten worden. Witgoedhuren.nl: makkelijk en voordelig een oven leasen bij dé specialist in witgoed!