Skip to main content

Witgoed huren als zorginstelling

Witgoedhuren.nl bedient verschillende soorten zorginstellingen met het verhuren van witgoed zoals wasmachines, drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers. Al dit soort apparaten zijn nodig om een instelling goed te laten draaien, maar de initiële investering is groot. Bovendien kunnen onverwachte kosten optreden wanneer een apparaat kapot gaat. Door een huurcontract af te sluiten met Witgoedhuren.nl, hoeft u zich daar nooit meer zorgen over te maken!

Waarom huren in plaats van kopen?

Wij merken dat er steeds meer interesse komt voor het huren van witgoed, zeker ook bij zorginstellingen. Er zijn dan ook veel voordelen te noemen van huren, ten opzichte van kopen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Kostenbeheersing: Geen grote uitgaves in één keer voor de wasmachine, droger en koelkast. Zeker als er meerdere nodig zijn kan dit behoorlijk in de papieren gaan lopen. Zorginstellingen kiezen steeds vaker voor een huurcontract omdat ze dan slechts een vast, laag bedrag per maand hoeven te betalen, en voor dat geld altijd werkende apparaten hebben.
  • Flexibiliteit: Het komt vaak voor dat de behoeften rondom witgoed veranderen. Er kan bijvoorbeeld meer of minder capaciteit nodig zijn. Onze huurcontracten zijn flexibel en na een jaar al aan te passen. Wilt u nog meer flexibiliteit? Ga gerust met ons in gesprek, dan bekijken we de mogelijkheden.
  • Onderhoud en onverwachte kosten: Bij ons huurcontract is een servicecontract inbegrepen. Dat betekent dat u bij normaal gebruik van uw witgoedapparaten, nooit voor onverwachte kosten komt te staan. Mochten er problemen optreden met uw apparaat, dan sturen wij een monteur om het euvel te verhelpen. Lukt dat niet? Dan zorgen wij kosteloos voor vervanging.
  • Tijdelijke behoeften: Wellicht heeft u als zorginstelling te maken met seizoensgebonden pieken en heeft u het witgoed niet het hele jaar nodig. Als dat het geval is, dan kunt u hierover met ons eventueel speciale afspraken maken.

Welke witgoedproducten heeft u als zorginstelling nodig?

Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor veel verschillende witgoedproducten met wisselende capaciteiten, bijvoorbeeld:

Meer informatie en contact

Naast de standaard witgoedapparatuur, kunnen wij ook voor het verhuren van andere huishoudelijke of elektrische apparaten en veel voor u betekenen. Voor zorginstellingen met behoefte aan flexibiliteit en geen onverwachte kosten is dat natuurlijk een uitkomst! Wilt u hier meer informatie over, neem dan gerust even contact met ons op. Wij vertellen u graag alles over de mogelijkheden en service die we te bieden hebben. Witgoedhuren.nl: ook een betrouwbaar partner voor u!

Witgoed huren als zorginstelling