Skip to main content

Koelkast huren Amsterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop een koelkast kunt huren en woont u in Amsterdam of omstreken? Bij Witgoedhuren.nl kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag witgoed huren. Voor studenten, bedrijven en instellingen is het huren van een koelkast ideaal. Zo bent u maandelijks een laag bedrag kwijt, waarbij u géén hoge aanschafprijs hoeft te betalen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Huren voor een laag bedrag per maand

Wij staan voor het verhuren van witgoed voor een laag bedrag per maand. Vanaf 10,- euro per maand is het al mogelijk om een koelkast voor uw woning in Amsterdam te huren. Daarnaast kiest u met Witgoedhuren.nl voor:

 • Gratis bezorging. Dit geldt niet alleen voor de ochtend of middag, maar ook voor de avonduren. In combinatie met het feit dat bezorging binnen 24 uur plaatsvindt, een geweldig voordeel.
 • Maandelijks opzegbaar na 1 jaar. Uitermate geschikt voor de student die maar een x aantal jaar op kamers gaat. U kunt daarna het huurcontract heel gemakkelijk opzeggen.
 • Geen extra kosten aan onderhoud of reparaties. Wanneer een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de reparatiekosten niet in rekening brengen.

Koelkast huren in Amsterdam zonder verdere zorgen

Wij maken huren zonder verdere zorgen mogelijk. Naast aflevering en installatie staan wij ook voor onderhoud/reparatie. Bij eventuele problemen treden wij adequaat op, zodat u uw boodschappen altijd koel kunt opbergen. Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op de afvoer van uw oude koelkast. Zo hoeft u zich dus geen zorgen te maken dat oude witgoedproducten in uw omgeving blijven staan. Ideaal als de ruimte in uw omgeving beperkt is.

Voordelig uw koelkast huren in Amsterdam

Witgoedhuren.nl maakt huren zonder zorgen mogelijk. Wij zeggen daarom graag: laat u zich positief verrassen. Een koelkast huren brengt zoveel gemak met zich mee. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  Wij zullen vervolgens na akkoord de koelkast gratis komen plaatsen en aansluiten. Huren zonder verdere zorgen.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

Witgoedhuren.nl: Koelkast huren / Koelkast leasen voor particulieren, studenten en beddrijven
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m