Skip to main content

Koelkast huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop een koelkast kunt huren en woont u in de buurt van Rotterdam? Bij Witgoedhuren.nl kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag witgoed leasen. Voor studenten, bedrijven en instellingen is het huren van een koelkast ideaal. U bent alleen een vast, laag bedrag per maand kwijt in plaats van hoge aanschafkosten in één keer. Bovendien zit een servicecontract bij de prijs inbegrepen! Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Huren voor een laag bedrag per maand

Bij Witgoedhuren.nl huurt of least u producten voor een vast, laag bedrag per maand. Vanaf 10,- euro per maand is het al mogelijk om een koelkast voor uw woning, bedrijf of instelling in Rotterdam te huren. Daarnaast kiest u met Witgoedhuren.nl voor:

 • Gratis bezorging in de ochtend of middag, en zelfs ook in de avonduren. Bovendien vindt de aflevering binnen 24 uur na uw bestelling plaats;
 • Een maandelijkse opzegtermijn al na één jaar. Uitermate geschikt voor de student die maar voor een aantal jaar op kamers gaat. U kunt daarna het huurcontract zeer gemakkelijk opzeggen óf overdragen;
 • Een overdraagbaar huurcontract. Mocht u verhuizen en de koelkast blijft staan, dan kunt u het contract heel eenvoudig op naam van iemand anders zetten;
 • Geen extra kosten aan onderhoud of reparaties. Wanneer een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de reparatie niet in rekening brengen.

Dé specialist in witgoed

Bij het leasen of huren van een koelkast komen wij binnen 24 uur bij u langs om het witgoed product te plaatsen. In de huurprijs zijn de servicekosten voor aflevering en installatie van de koelkast inbegrepen. U vindt bij ons alleen A-merk koelkasten en voor elk huishouden en ieder budget is er wel een passend exemplaar te vinden. Heeft u hulp nodig bij het kiezen? Wij helpen u graag!

Voordelig uw koelkast huren in Rotterdam

Witgoedhuren.nl maakt huren zonder zorgen mogelijk. Laat u zich  positief verrassen door al het gemak dat dit met zich meebrengt. Het is heel eenvoudig!  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of als u vragen heeft, dan helpen we u graag verder.

Witgoedhuren.nl: Koelkast huren / Koelkast leasen voor particulieren, studenten en beddrijven
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m