Koelkast huren Rotterdam

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u goedkoop een koelkast kunt huren en woont u in de buurt van Rotterdam? Bij Witgoedhuren.nl kunt u voor een aantrekkelijk maandbedrag witgoed huren. Voor studenten, bedrijven en instellingen is het huren van een koelkast ideaal. Zo bent u maandelijks een laag bedrag kwijt, waarbij u géén hoge aanschafprijs hoeft te betalen. Neem contact met ons op voor het aanvragen van een offerte.

Huren voor een laag bedrag per maand

Wij verhuren van witgoed voor een laag bedrag per maand. Vanaf 10,- euro per maand is het al mogelijk om een koelkast voor uw woning in Rotterdam te huren. Daarnaast kiest u met Witgoedhuren.nl voor:

 • Gratis bezorging in de ochtend of middag, en zelfs ook in de avonduren. Bovendien vindt de aflevering binnen 24 uur na uw bestelling plaats;
 • Een maandelijkse opzegtermijn na één jaar. Uitermate geschikt voor de student die maar voor een aantal jaar op kamers gaat. U kunt daarna het huurcontract zeer gemakkelijk opzeggen;
 • Een overdraagbaar huurcontract. Mocht u verhuizen en de koelkast blijft staan, dan kunt u het contract heel eenvoudig op naam van iemand anders zetten;
 • Geen extra kosten aan onderhoud of reparaties. Wanneer een storing optreedt, en u kunt aantonen dat u het apparaat goed heeft verzorgd, dan zullen wij de reparatie niet in rekening brengen.

Dé specialist in witgoed

Bij het leasen of huren van een koelkast komen wij binnen 24 uur bij u langs om het witgoed product te plaatsen. In de huurprijs zijn de servicekosten voor aflevering en installatie van de koelkast inbegrepen. Wilt u direct een koelkast huren? Neem dan gerust contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag verder bij het kiezen van de juiste koelkast!

Voordelig uw koelkast huren in Rotterdam

Witgoedhuren.nl maakt huren zonder zorgen mogelijk. Laat u zich  positief verrassen door al het gemak van het huren van een koelkast. Het is heel eenvoudig!  Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.  Na plaatsing hoeft u zich ook geen zorgen te maken over eventuele defecten; ook onderhouds- en reparatiekosten zijn in de huurprijs inbegrepen. Huren zonder verdere zorgen.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m