Skip to main content

Koelkast huren in Den Haag

Bent u op zoek naar een bedrijf waar u eenvoudig en tegen een laag bedrag per maand een koelkast kunt huren of leasen? Een koelkast huren in Den Haag is heel eenvoudig bij Witgoedhuren.nl. Het biedt ook veel voordelen:

 • U hoeft geen groot budget vrij te maken voor de aanschaf
 • Voor een klein, vast bedrag per maand huurt u al een nieuwe koelkast mét bijbehorende service
 • U weet precies waar u aan toe bent: geen onverwachte kosten
 • Uw huurcontract voor de koelkast is overdraagbaar
 • Onze huurcontracten zijn al na één jaar maandelijks opzegbaar
 • Geen BKR-notering voor het huren van een koelkast

Kleine prijzen

Wanneer uw koelkast plotseling stuk gaat of u heeft er gewoon snel één nodig, maar u kunt het bedrag voor de aanschaf eigenlijk niet missen, dan is huren of leasen de perfecte oplossing. U kunt bij ons al een koelkast huren voor in uw woning in Den Haag vanaf €10,- per maand!

Levering en service in Den Haag

Wij leveren uw gehuurde koelkast gratis in Den Haag af, meestal al binnen 24 uur. Bovendien installeren we hem ook nog even voor u. Dat zit allemaal bij de huurprijs inbegrepen, evenals een servicepakket. Mocht er tijdens de huurperiode iets mis zijn met de koelkast, dan sturen wij gewoon een monteur naar u toe, die de koelkast zal nakijken en indien mogelijk repareren. Kan de koelkast niet gerepareerd worden? Dan zorgen wij u zo snel mogelijk voor een vervangend exemplaar.

Overdraagbaar huurcontract

Onze huurcontracten zijn overdraagbaar. Dat is bijvoorbeeld handig als u een koelkast huurt in een studentenhuis of andere tijdelijke woning. Wanneer u de woning verlaat, kunt u het huurcontract over laten zetten op naam van een andere bewoner.

Defecte koelkast

Vaak is wonen in de regio Den Haag al duur genoeg; de extra kosten van een defecte koelkast kunt u missen als kiespijn. Ook met de stijgende energieprijzen zal het budget voor de meeste mensen er niet groter op worden. Toch is een koelkast onmisbaar, dus als uw apparaat stuk gaat, dan is het belangrijk dat er zo snel mogelijk een nieuwe komt. Huur daarom een energiezuinige koelkast  bij Witgoedhuren.nl. Wij leveren binnen 24 uur uw nieuwe koelkast en u bent niet meer dan slechts een klein, vast bedrag per maand kwijt. U hoeft niet bang te zijn voor extra kosten in geval van een onverhoopt defect, want servicekosten voor reparatie of vervanging zitten bij de huurprijs inbegrepen! Heeft u na een tijdje genoeg gespaard en wilt u dan toch liever een koelkast kopen? Uw huurcontract is na een jaar al maandelijks opzegbaar!

Diverse modellen

U kunt bij ons kiezen uit diverse modellen en merken wanneer u een koelkast huurt bij ons. Zo huurt u al een tafelmodel koelkast met vriesvak vanaf €10,- per maand en een koelvriescombinatie komen we bij u in Den haag plaatsen vanaf €16,- per maand. Kijkt u rustig rond op de site voor de mogelijkheden.

Koelkast huren in Den Haag met korting

Bij Witgoedhuren.nl verhuren we naast koelkasten, ook nog andere soorten witgoed, zoals wasmachines, drogers, fornuizen en vaatwassers. Wanneer u meerdere witgoedapparaten bij ons huurt, krijgt u van ons bovendien een mooie korting op de huurprijs.

Contact over koelkast huren in Den Haag

Wilt u meer weten over het huren van een koelkast in Den Haag bij Witgoedhuren.nl? Neem dan snel contact met ons op, wij leggen u alles graag én natuurlijk vrijblijvend uit.

Witgoedhuren.nl: Koelkast huren / Koelkast leasen voor particulieren, studenten en beddrijven
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Deze koelvriescombinatie heeft een inhoud van 340 liter. Met No Frost-technologie en All Around Cooling system, en de indeling is eenvoudig aan te passen!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Deze koelvriescombinatie van Bosch heeft voldoende ruimte om alle gekoelde en bevroren producten voor een klein gezin te bewaren.

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Huur een koelvriescombinatie voor een vast, laag bedrag per maand. Met een koelvriescombinatie bewaar je zowel je koelproducten als je diepvriesproducten in één apparaat. Ruimtebesparend en zuinig!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Een koelkast zonder vriesvak is een uitkomst wanneer je geen vriesvak nodig hebt. Zo benut je alle ruimte om al je koelproducten op te slaan.

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Een vrieskast van Zanussi beschikt over een maximale inhoud van 90 liter en heeft 3 diepvriesladen. De draairichting van de deur is aan te passen naar links of rechts.

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  In een koelkast met vriesvak is ruimte voor al je gekoelde producten, terwijl er ook nog een vakje is voor bijvoorbeeld het bewaren van ijsblokjes of wat restjes eten. Superhandig in een studentenkamer of als tijdelijke oplossing!

  Vanaf: 10,00p/m