Skip to main content

Wasmachine huren Eindhoven

Heeft u een nieuwe wasmachine nodig? Uw wasmachine is onverwachts gesneuveld en helaas is er geen budget voor een nieuwe? En bent u woonachtig in Eindhoven (of omgeving)? Dan heeft Witgoed Huren de perfecte oplossing voor u! Wij verhuren witgoed apparaten waaronder ook wasmachines. U bent er zeker van dat u een kwalitatief goede wasmachine heeft, die er ook nog eens als nieuw eruit ziet én u hoeft niet in een keer een super groot bedrag te betalen. Wie wilt dat nou niet? Witgoed Huren weet als geen ander dat wasmachines onmisbaar zijn maar ook een groot kostenplaatje is. Daarom denken wij met u mee en verzorgen u een goede wasmachine. Wilt u een wasmachine huren in Eindhoven? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vele voordelen van huren

Wanneer u een contract bij Witgoedhuren.nl is het abonnement na één jaar maandelijks opzegbaar. Ideaal wanneer u als student op kamers zit, maar bijvoorbeeld het afstuderen eraan komt. Of wanneer u gaat verhuizen en een tussen oplossing heeft kunt u makkelijk bij ons een wasmachine huren. Ook heeft u dan de mogelijkheid om eenvoudig uw contract na één jaar te stoppen of te verlengen met de mogelijkheid maandelijks opzegbaar.

Witgoedhuren.nl is niet alleen voordelig met het huren van wasmachine, verder zijn er nog andere voordelen. Deze sommen wij graag voor u op:

 • Gratis bezorging door heel Nederland;
 • Gratis plaatsen en aansluiten;
 • Extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten

U krijgt extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten. Wilt u bijvoorbeeld een wasmachine huren in Eindhoven (en omgeving), maar twijfelt u over de huur van meerdere producten? Naast het huren van wasmachines vindt u de volgende witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl:

Huur direct uw wasmachine in Eindhoven!

Onze producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid. Ondanks dat kan er toch altijd een onverwachte storingen optreden. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar met een uitstekende service. Kunt u niets doen aan de storing? Wij verhelpen deze snel en kosteloos voor u.

Voor het huren van witgoedproducten kunt u het contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u erop terug. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over een product? Neem contact met ons op via info@witgoedhuren.nl of 0486-460059. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur voor eventuele vragen. Witgoedhuren.nl: wij zorgen voor huren zonder verdere zorgen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m