Skip to main content

Goedkoop wasmachine leasen

Het is mogelijk om bij Witgoedhuren.nl , een initiatief van Heijphro Rentall, goedkoop een wasmachine te leasen. Woont u in groepsverband of bent u student? Voor een laag bedrag per maand bent u compleet ontzorgd. Geen hoge aanschafkosten voor een nieuw apparaat en een service op maat. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Lease een wasmachine met extra korting op uw maandbedrag

Indien u drie of meer witgoedproducten bij ons huurt, krijg u extra korting op uw maandbedrag. Dit noemen wij budget-extra. Bovendien kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Gratis afvoer oude apparaten;
 • Aansluiten apparatuur;
 • Na een contract van één jaar maandelijks opzegbaar.

Met huren of leasen bij Witgoedhuren.nl kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. Op deze manier maken wij het mogelijk dat u tegen lage maandlasten toch voorzien bent van de nieuwste witgoedapparaten. Samen met ons goed opgeleide team van witgoed monteurs zorgen wij voor een optimaal gebruiksgenot van uw apparaten. In geval van een storing zijn wij van 10.00 tot 22.00 uur telefonisch bereikbaar. Uw witgoedapparaat komen wij dan zo snel mogelijk, kosteloos repareren of vervangen.

Een wasdroogcombinatie huren

Geen ruimte om de was te drogen? Ook voor de lease of huur van een droger bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben zowel condens- als luchtafvoerdrogers van diverse producenten in ons assortiment. Vanaf € 14 per maand heeft u al een Zanussi droger in huis. Gaat u verhuizen en wil de volgende huurder de lease wasmachine overnemen? Dat kan bij Witgoedhuren.nl. Op onze site vindt u een “Overname huurcontract” formulier ten behoeve van de overname van witgoedapparaten.

Goedkoop een wasmachine leasen? Neem contact met ons op

Zijn er nog onduidelijkheden? Weet u niet zeker of u in uw woning wel een geschikte plaats heeft voor een droger? Twijfelt u welk apparaat te leasen voor het goedkoop leasen van een wasmachine? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen u graag verder.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m