Skip to main content

Wasmachines huren Amsterdam

Wilt u een wasmachine huren in Amsterdam? Dan bent u bij Witgoed Huren op het juiste adres! Witgoed Huren verhuurd u een wasmachine van goed kwaliteit en zorgt ervoor dat u goed uw was kan draaien. Bij Witgoed Huren wordt uw gehuurde wasmachine gratis bezorgd én uiteindelijk opgehaald. Wij plaatsen én sluiten de wasmachine gratis voor u aan zodat u alleen maar de was hoeft te wassen. Zo heeft u geen zorgen over de wasmachine zelf en alleen maar over de was. Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u een wasmachine huren? Witgoed Huren helpt u hier graag mee!

Storingen / Service wasmachine huren Amsterdam

Service en reparaties zijn bij Witgoedhuren.nl inbegrepen. Hoewel onze producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kunnen er toch onverwachte storingen optreden. De kosten voor reparatie zijn onze verantwoording en worden dan ook alleen door onze technische dienst in behandeling genomen. U kunt de storing via onze website of telefonisch doorgeven. Wij verzoeken u om de storing zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Daarna plannen wij zo snel mogelijk een monteur in, op een tijdstip dat ook voor u goed uitkomt. Op de dag van bezoek wordt u altijd van te voren gebeld om de verwachte aankomsttijd te communiceren; zo hoeft u niet lang te wachten. Mocht onze monteur vaststellen dat reparatie geen zin meer heeft, dan wordt de machine omgeruild voor een vergelijkbaar model conform de huurovereenkomst. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over een wasmachine huren in Amsterdam? Witgoed Huren helpt u graag! U kunt ons bereiken via info@witgoedhuren.nl of bellen naar 0486-460059. Wij staan u z.s.m te woord en zorgen dat u alle informatie krijgt die u graag wilt. Weet u al welke wasmachine u wilt huren? Ook dan kunt u ons mailen/bellen en dan zorgen we samen dat alles op en top geregeld wordt!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m