Skip to main content

Wasmachines huren Amsterdam

Wilt u een wasmachine huren in Amsterdam? Dan bent u bij Witgoed Huren op het juiste adres! Witgoed Huren verhuurd u een wasmachine van goed kwaliteit en zorgt ervoor dat u goed uw was kan draaien. Bij Witgoed Huren wordt uw gehuurde wasmachine gratis bezorgd én uiteindelijk opgehaald. Wij plaatsen én sluiten de wasmachine gratis voor u aan zodat u alleen maar de was hoeft te wassen. Zo heeft u geen zorgen over de wasmachine zelf en alleen maar over de was. Bent u woonachtig in Amsterdam en wilt u een wasmachine huren? Witgoed Huren helpt u hier graag mee!

Storingen / Service wasmachine huren Amsterdam

Service en reparaties zijn bij Witgoedhuren.nl inbegrepen. Hoewel onze producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid, kunnen er toch onverwachte storingen optreden. De kosten voor reparatie zijn onze verantwoording en worden dan ook alleen door onze technische dienst in behandeling genomen. U kunt de storing via onze website of telefonisch doorgeven. Wij verzoeken u om de storing zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Daarna plannen wij zo snel mogelijk een monteur in, op een tijdstip dat ook voor u goed uitkomt. Op de dag van bezoek wordt u altijd van te voren gebeld om de verwachte aankomsttijd te communiceren; zo hoeft u niet lang te wachten. Mocht onze monteur vaststellen dat reparatie geen zin meer heeft, dan wordt de machine omgeruild voor een vergelijkbaar model conform de huurovereenkomst. Hier zijn verder geen extra kosten aan verbonden.

Neem vrijblijvend contact op

Wilt u meer informatie over een wasmachine huren in Amsterdam? Witgoed Huren helpt u graag! U kunt ons bereiken via info@witgoedhuren.nl of bellen naar 0486-460059. Wij staan u z.s.m te woord en zorgen dat u alle informatie krijgt die u graag wilt. Weet u al welke wasmachine u wilt huren? Ook dan kunt u ons mailen/bellen en dan zorgen we samen dat alles op en top geregeld wordt!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m