Skip to main content

Wasmachine huren Utrecht

Zowel particuliere als zakelijke klanten kunnen bij ons terecht voor het huren van witgoed. Wilt u een wasmachine huren in de omgeving van Utrecht? Witgoedhuren.nl biedt een ruim assortiment van wasmachines, scherpe prijzen een uitstekende service. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. U kunt onze specialisten bereiken via 0486-460059 en info@witgoedhuren.nl. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van een wasmachine in regio Utrecht!

Voordelen wasmachine huren

Het huren van een wasmachine voor uw huis of bedrijf in Utrecht kan bij ons al voor een heel laag, vast bedrag per maand, maar er is nog meer te vertellen over de service die Witgoedhuren.nl te bieden heeft:

 • Binnen 24 uur kunt u uw wasmachine al bij u thuis hebben staan;
 • Wij leveren indien gewenst ook in de avonduren én sluiten hem voor u aan;
 • Is er iets mis met de machine? Wij komen hem voor u repareren, en vervangen hem als dat nodig is;
 • Het huurcontract is overdraagbaar;
 • U krijgt géén BKR-registratie voor het huren van een wasmachine;
 • Na een jaar is het contract maandelijks opzegbaar;
 • Huurt u meerdere witgoedproducten van ons? Vanaf 3 producten kunt u rekenen op een korting.

Wij bieden u een all-in contract; u hoeft zich dus nergens zorgen over te maken. Wanneer uw wasmachine onverhoopt kapot gaat, sturen wij gewoon een monteur naar Utrecht om het defect op te lossen. En mocht dat niet meer gaan, dan zorgen wij voor vervanging. Al deze service zit bij de huurprijs inbegrepen.

Overdraagbaarheid van het huurcontract

Het huurcontract is overdraagbaar; dat wil zeggen dat u het contract altijd op naam van een huisgenoot kunt zetten in het geval dat u zelf verhuist. Dat maakt het huren van een wasmachine ook erg aantrekkelijk voor mensen in Utrechtse studentenhuizen of woongroepen.

Na een jaar maandelijks opzegbaar

Ook wanneer uw wasmachine plotseling kapot gaat en u eigenlijk geen budget heeft om een nieuwe te kopen, biedt het goedkoop huren van een wasmachine u mogelijkheden. En mocht u na een tijdje toch voldoende hebben gespaard om een nieuwe wasmachine aan te schaffen, dan kunt u het huurcontract na een jaar al maandelijks opzeggen. Toch kiezen de meeste mensen, als ze eenmaal een wasmachine huren, voor het gemak van een huurcontract waarbij alle service is inbegrepen.

Wasmachines huren: bekende merken

U kunt bij ons natuurlijk niet alleen wasmachines huren. U kunt bij ons ook terecht voor andere witgoedproducten zoals drogers, koelkasten, fornuizen en vriezers. U vindt bij ons natuurlijk ook de volgende bekende merken:

 • Samsung;
 • AEG;
 • Zanussi;
 • Miele;
 • Haier.

Bij het huren van meerdere witgoedproducten in Utrecht krijgt u zelfs een hele leuke korting op uw maandbedrag. Neem gerust een kijkje en maak kennis met ‘Budget-extra’.

Witgoedhuren.nl: dé specialist in witgoed!

Een wasmachine huren in Utrecht bij Witgoedhuren.nl

Kiest u voor Witgoedhuren.nl? Dan kunt u rekenen op een snelle bezorging, aansluiting van uw nieuwe witgoedproducten en het demonstreren van het witgoed. Onze service is geheel gratis dus u krijgt niet te maken met extra kosten. Wij staan voor helder en zorgeloos huren. Dit maken wij te allen tijde mogelijk zodat iedereen tevreden blijft!

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u woonachtig in Utrecht en geïnteresseerd in het huren van een wasmachine? U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan, zodat u het juiste witgoed product in uw omgeving verkrijgt! Onze specialisten helpen u graag verder.

Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder verdere zorgen in Utrecht!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m