Skip to main content

Wasmachine leasen Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Rotterdam? Door onze jarenlange ervaring als witgoedspecialist adviseren wij het leasen van witgoed zeer aan voor studenten. De aanschaf van witgoedproducten is namelijk duur. Hier zit u als student natuurlijk niet op de wachten. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor passend advies. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al terecht voor het leasen van een wasmachine vanaf €12,50.

Een wasmachine huren is ideaal voor studenten

Voor het voordelig leasen van wasmachines in regio Rotterdam komt u naar Witgoedhuren.nl. Wilt u meer witgoedproducten huren? Naast wasmachines kunt u de volgende witgoedproducten bij ons leasen:

U kunt bovendien rekenen op zeer aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie witgoedproducten of meer. Binnen Witgoedhuren.nl wordt dit ook wel budget-extra genoemd. Oftewel: het huren van meerdere witgoedproducten voor een scherp maandbedrag.

Abonnement wasmachine huren maandelijks opzegbaar

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoedverhuur. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op het volgende:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelfs in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Abonnement maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Voor meer informatie omtrent het verhelpen van ongemakken kunt u terecht onder storing/service. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van wasmachines in de omgeving van Rotterdam.

Lease uw wasmachine, koelkast en vaatwasser

Voor het leasen van witgoed kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Wij komen na de aanvraag zo spoedig mogelijk bij u terug. Bij vragen kunt u ons bereiken via: info@witgoedhuren.nl en 0486-460059. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina. Witgoedhuren.nl: voor het zorgeloos én goedkoop leasen van wasmachines in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen en andere steden.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m