Wasmachine leasen Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Rotterdam? Door onze jarenlange ervaring als witgoedspecialist adviseren wij het leasen van witgoed zeer aan voor studenten. De aanschaf van witgoedproducten is namelijk duur. Hier zit u als student zijnde natuurlijk niet op de wachten. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of neem contact voor een passend advies. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al terecht voor het leasen van een wasmachine vanaf €12,-!

Voordelig witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl

Voor het voordelig leasen van wasmachines in regio Rotterdam komt u naar Witgoedhuren.nl. Wilt u meer witgoedproducten huren? Naast wasmachines kunt u ook de volgende witgoedproducten bij ons leasen:

U kunt bovendien rekenen op zeer aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie witgoedproducten of meer. Binnen Witgoedhuren.nl wordt dit ook wel budget-extra genoemd. Oftewel: het huren van meerdere witgoedproducten voor een scherp maandbedrag tegen aantrekkelijke kortingen.

Dé specialist in witgoedverhuur!

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoedverhuur. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op het volgende:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelfs in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Voor meer informatie omtrent het verhelpen van ongemakken, kunt u terecht onder storing/service.

Lease direct uw witgoedproducten

Voor het leasen van witgoed kunt u direct een aanvraag indienen. Wij komen na aanvraag zo spoedig mogelijk bij u terug. Bij vragen kunt u ons bereiken via: info@witgoedhuren.nl en 0486-460059. Witgoedhuren.nl: voor het zorgeloos en goedkoop leasen van wasmachines in Rotterdam en omgeving!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m