Skip to main content

Wasmachine leasen Rotterdam

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Rotterdam? Door onze jarenlange ervaring als witgoedspecialist adviseren wij het leasen van witgoed zeer aan voor studenten. De aanschaf van witgoedproducten is namelijk duur. Hier zit u als student natuurlijk niet op de wachten. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact met ons op voor passend advies. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al terecht voor het leasen van een wasmachine vanaf €12,50.

Een wasmachine huren is ideaal voor studenten

Voor het voordelig leasen van wasmachines in regio Rotterdam komt u naar Witgoedhuren.nl. Wilt u meer witgoedproducten huren? Naast wasmachines kunt u de volgende witgoedproducten bij ons leasen:

U kunt bovendien rekenen op zeer aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie witgoedproducten of meer. Binnen Witgoedhuren.nl wordt dit ook wel budget-extra genoemd. Oftewel: het huren van meerdere witgoedproducten voor een scherp maandbedrag.

Abonnement wasmachine huren maandelijks opzegbaar

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in witgoedverhuur. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op het volgende:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelfs in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Abonnement maandelijks opzegbaar na 1 jaar;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Voor meer informatie omtrent het verhelpen van ongemakken kunt u terecht onder storing/service. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van wasmachines in de omgeving van Rotterdam.

Lease uw wasmachine, koelkast en vaatwasser

Voor het leasen van witgoed kunt u eenvoudig een aanvraag indienen. Wij komen na de aanvraag zo spoedig mogelijk bij u terug. Bij vragen kunt u ons bereiken via: info@witgoedhuren.nl en 0486-460059. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina. Witgoedhuren.nl: voor het zorgeloos én goedkoop leasen van wasmachines in Rotterdam, Amsterdam, Utrecht, Groningen en andere steden.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m