Wasmachine leasen Utrecht

Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Utrecht? Als student in Utrecht kunt u krap bij kas zitten. Toch zijn huishoudelijke apparaten noodzakelijk in uw studentenhuis. Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het leasen van wasmachines voor een aantrekkelijk maandbedrag. Bekijk de mogelijkheden op onze website en huur direct. Wilt u liever passend advies voor het juiste huishoudelijke apparaat? Neemt u dan gerust contact met ons op.

Wasmachine huren voor aantrekkelijk maandbedrag

Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van huishoudelijke apparaten voor een scherp maandbedrag. Naast de scherpe prijs kunt u ook bij ons rekenen op:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

In regio Utrecht bieden wij bij het leasen van wasmachines een all-in contract. Dit betekent dat u kunt rekenen op een zorgeloos gebruik van het witgoedproduct. Gaat er onverhoopt iets kapot? Dan wordt er een monteur ingepland, zodat u weer snel voorzien bent van een goed functionerende wasmachine.

Altijd hét juiste witgoedproduct

U kunt bij Witgoedhuren.nl al wasmachines leasen vanaf €12,- per maand. Van Zanussi tot Samsung, wij bieden uitsluitend kwaliteitsproducten. Scroll direct naar onderen en bekijk het aanbod. Als specialist in witgoed weten wij altijd hét juiste witgoedproduct voor onze klanten te adviseren, voor elke situatie en omgeving.

Lease direct bij Witgoedhuren.nl

Heeft u nog vragen omtrent de mogelijkheden? Wilt u een wasmachine leasen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Witgoedhuren.nl: voor het aantrekkelijk leasen van wasmachines in Utrecht en omgeving.

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m