Skip to main content

Wasmachine leasen Amsterdam

Wilt u als student goedkoop een wasmachine leasen per maand in Amsterdam? Voor het voordelig huren van witgoed bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Bekijk de vele mogelijkheden online of neem contact op voor vrijblijvend advies. Wij maken het mogelijk om al voor slechts €12,- per maand een wasmachine te leasen in Amsterdam.

Een wasmachine huren is ideaal voor studenten

Studenten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende voordelen:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren (tot 22:00 uur) is ook mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine is inbegrepen;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie;
 • Het contract kan eenvoudig overgenomen worden door een ander persoon;
 • Het contract is na een jaar maandelijks opzegbaar.

Een wasmachine leasen zonder BKR

U hoeft niet bang te zijn voor een BKR registratie wanneer u een wasmachine bij ons huurt: u wordt daar eenvoudigweg niet geregistreerd. Verder kunt u rekenen op aantrekkelijke kortingen op uw maandelijkse bedrag bij het huren van meerdere witgoedproducten. Huurt u meer dan drie witgoedapparaten? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent aanzienlijke korting. Ideaal toch als student?

Storing

Al onze wasmachines zijn van een uitstekende kwaliteit. Toch kan er natuurlijk altijd wat misgaan; zelfs de beste merken hebben wel eens last van een storing. Geen nood, onze reparatieservice zit gewoon bij de prijs inbegrepen. Wanneer u een storing heeft, geeft u deze zo snel mogelijk aan ons door. Wij sturen dan zo snel mogelijk een monteur van onze technische dienst bij u langs die uw wasmachine zal trachten te repareren. Mocht dat niet lukken, dan kunt u erop rekenen dat wij uw wasmachine vervangen zonder extra kosten.

Overname leasecontract

Als student woont u meestal niet meer dan een aantal jaar in hetzelfde studentenhuis in Amsterdam. Daarom is het fijn om te weten dat het contract na een jaar maandelijks opzegbaar is. En mocht het nodig zijn, dan kunt u uw leasecontract ook over laten zetten op naam van een huisgenoot of nieuwe bewoner, bijvoorbeeld wanneer u verhuist. Een groot voordeel als u flexibel wilt zijn en niet te lang aan een contract vast wil zitten!

Hoogstaande kwaliteit witgoedproducten

Van Zanussi tot Samsung, bij Witgoedhuren.nl vindt u uitsluitend kwaliteitsproducten. Wij kiezen bewust voor kwaliteit, zodat wij een zorgeloze werking van het witgoedproduct kunnen garanderen. Indien er toch onverhoopt iets kapot gaat, kunt u rekenen op een uitstekende service. Zodoende heeft u in korte tijd weer een kwaliteitsproduct dat 100% werkt.

Compleet assortiment van witgoed

Naast wasmachines kunt u de volgende witgoedproducten bij ons leasen: drogersvaatwassersfornuizenkoelkasten en diepvriezers. Neem gerust een kijkje op onze website en lease direct. Voor passend advies kunt u ons bereiken via info@witgoedhuren.nl en 0486-460059. Zo weet u zeker dat u kiest vuur het juist witgoedproduct bij u thuis in Amsterdam.

Makkelijk én voordelig uw witgoed huren

Voor het leasen van wasmachines kunt u contact opnemen. Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug. Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u alvast terecht op onze Facebookpagina. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van een wasmachine in studentensteden als Amsterdam, ArnhemTilburgEindhovenNijmegen en Groningen.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m