Wasmachine leasen Amsterdam

Wilt u als student goedkoop een wasmachine leasen per maand in Amsterdam? Voor het voordelig huren van witgoedproducten bent u aan het juiste adres bij Witgoedhuren.nl. Bekijk dan direct de mogelijkheden of neem contact op voor vrijblijvend advies. Wij maken het mogelijk om al voor slechts €12,- per maand een wasmachine te leasen in Amsterdam!

Snelle levering i.c.m. gratis aansluiting

Studenten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege de volgende voordelen:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Verder kunt u rekenen op aantrekkelijke kortingen op uw maandelijkse bedrag bij het huren van meerdere witgoedproducten. Huurt u meer dan drie witgoedapparaten? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent aanzienlijke korting. Ideaal toch als student?

Hoogstaande kwaliteit witgoedproducten

Van Zanussi tot Samsung, bij Witgoedhuren.nl vindt u uitsluitend kwaliteitsproducten. Wij kiezen bewust voor kwaliteit, zodat wij een zorgeloze werking van het witgoedproduct kunnen garanderen. Indien er toch onverhoopt iets kapot gaat, kunt u rekenen op een uitstekende service. Zodoende heeft u in korte tijd weer een kwaliteitsproduct dat 100% werkt.

Compleet assortiment van witgoed

Naast wasmachines kunt u ook de volgende witgoedproducten bij ons leasen: drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Neem gerust een kijkje op onze website en lease direct. Voor passend advies kunt u ons bereiken via info@witgoedhuren.nl en 0486-460059. Zo weet u zeker dat u kiest voor het juiste witgoedproduct.

Huur makkelijk en voordelig

Voor het leasen van wasmachines kunt u contact opnemen. Vul het contactformulier zo compleet mogelijk in. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug! Witgoedhuren.nl: voor het leasen van een wasmachine in regio Amsterdam!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m