Skip to main content

Wasmachine leasen Groningen

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in Groningen of omgeving? Witgoedhuren.nl verhuurt witgoedproducten door heel Nederland. Het leasen van een wasmachine brengt diverse voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld niet te maken met de hoge aanschafwaarde van het witgoed product. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact op te nemen. Wij voorzien u graag van passend advies. Onze specialisten hebben ruime ervaring en onze eigen technische dienst is er voor eventuele storingen, onderhoud of defecte. Nieuwsgierig naar wat witgoedhuren.nl te bieden heeft? Snuffel eens door onze site en krijg een impressie over onze producten!

Abonnement witgoed huren voor studenten

Het leasen van wasmachines is ideaal voor studenten in studentensteden als Groningen, Amsterdam, Utrecht en Nijmegen. U heeft immers niet te maken met een hoge aanschafwaarde. Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Contract maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Gratis bezorging;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Wilt u liever meerdere witgoedproducten huren? Zoals een droger, vaatwasser, fornuis, koelkast of diepvriezer? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u een prachtige korting op uw maandbedrag verkrijgt bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Bovendien least u bij ons uw wasmachine zonder BKR. Witgoedhuren.nl biedt u dé oplossing voor goedkoop wassen, drogen, koelen en voor al uw ander huishoudelijk apparatuur. Kortom: voor het leasen van een wasmachine in regio Groningen komt u naar Witgoedhuren.nl.

Lease al vanaf €12,- per maand

Kiest u voor het leasen van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl? Dan kiest u voor gerenommeerde merken. Van AEG tot Zanussi en van Samsung tot Miele, wij leveren een prachtig assortiment van witgoedproducten in de omgeving van Groningen. Verder bieden wij onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen. Zo kunt u al een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Op het moment dat u bij ons een wasmachine least bent u verzekerd van een kwaliteit product én de beste service. In uw maandbedrag zit tevens alles inbegrepen. Geen zorgen over onderhoudskosten en reparatiekosten. Ook komen wij gratis uw gehuurde product binnen 24 uur leveren (avondlevering mogelijk tot 22:00). Bij witgoedhuren.nl least u uw wasmachine all-in.

Helder én zorgeloos witgoed leasen zonder BKR

Heeft u nog vragen of wilt u snel witgoed leasen? Woont u in Groningen of omgeving? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl bij het juiste adres. Wij zijn de oplossing voor goedkoop wassen, drogen en voor al uw ander huishoudelijk apparatuur. Neem vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. U kunt ons op werkdagen bereiken op 0486-460059 of stuur gerust een mail naar info@witgoedhuren.nl. Wij gaan graag het gesprek met u aan. Om alvast kennis te maken met diverse producten, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Witgoedhuren.nl: voor helder én zorgeloos leasen van wasmachines in de provincie Groningen.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m