Wasmachine leasen Groningen

Bent u geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in Groningen of omgeving? Witgoedhuren.nl verhuurt witgoedproducten door heel Nederland. Het leasen van een wasmachine brengt diverse voordelen met zich mee. Zo heeft u bijvoorbeeld niet te maken met de hoge aanschafwaarde van het witgoedproduct. Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact op te nemen. Wij voorzien u dan graag van passend advies.

Huren is ideaal voor studenten

Het leasen van witgoed is ideaal voor studenten in studentensteden als Groningen. U heeft immers niet te maken met een hoge aanschafwaarde. Verder kunt u bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Contract maandelijks opzegbaar na één jaar;
 • Gratis bezorging;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie.

Wilt u liever meerdere witgoedproducten huren? Zoals een droger, vaatwasser, fornuis, koelkast of diepvriezer? Dan treedt budget-extra in werking. Dit betekent dat u een prachtige korting op uw maandbedrag verkrijgt bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Kortom: voor het leasen van een wasmachine of ander witgoedproduct in regio Groningen komt u naar Witgoedhuren.nl.

Lease direct vanaf €12,- per maand!

Kiest u voor het leasen van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl? Dan kiest u voor gerenommeerde merken. Van AEG tot Zanussi en van Samsung tot Miele, wij leveren een prachtige assortiment van witgoedproducten. Bovendien bieden wij onze producten aan tegen zeer scherpe prijzen. Zo kunt u al een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand!

Goedkoop, helder én zorgeloos witgoed leasen

Heeft u nog vragen of wilt u direct witgoed leasen? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij gaan graag het gesprek met u aan. Witgoedhuren.nl: voor helder en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Groningen.

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m