Wasmachine leasen Nijmegen

Bent u student in Nijmegen en wilt u een wasmachine leasen? Het huren van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl is zeer voordelig voor studenten. Wij begrijpen dat u als particulier niet zit te wachten op de hoge aanschafwaarde van een witgoedproduct. Bij ons kunt u daarom voordelig witgoedproducten leasen per maand. Makkelijk, snel én voordelig.

Voordelen wasmachine huren per maand

Bij het afsluiten van een contract is het abonnement na één jaar maandelijks opzegbaar. Ideaal wanneer u als student op kamers zit, maar bijvoorbeeld het afstuderen eraan komt. U heeft dan de mogelijkheid om eenvoudig uw contract na één jaar te stoppen.

Witgoedhuren.nl heeft daarnaast nog verdere voordelen. Deze sommen wij graag voor u op:

  • Gratis bezorging door heel Nederland;
  • Gratis plaatsen en aansluiten;
  • Extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten.

Krijg korting door het huren van meerdere producten

U krijgt extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten. Wilt u bijvoorbeeld een wasmachine leasen in Nijmegen en omgeving, maar twijfelt u over de huur van meerdere producten? Naast het huren van wasmachines vindt u de volgende witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl:

Uitstekende service

Wij kiezen onze producten op betrouwbaarheid. Desondanks kunnen er toch onvoorziene storingen optreden. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar met een uitstekende service. Kunt u niets doen aan de storing? Wij verhelpen deze snel en kosteloos voor u.

Lease direct uw wasmachine!

Voor het leasen van witgoedproducten verzoeken wij u om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@witgoedhuren.nl of (0486)-460059. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 voor eventuele vragen. Witgoedhuren.nl: wij zorgen voor huren zonder verdere zorgen!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m