Wasmachine leasen Nijmegen

Bent u student in Nijmegen en wilt u een wasmachine leasen? Het huren van een wasmachine bij Witgoedhuren.nl is zeer voordelig voor studenten. Wij begrijpen dat u als particulier niet zit te wachten op de hoge aanschafwaarde van een witgoedproduct. Bij ons kunt u daarom voordelig witgoedproducten leasen per maand. Makkelijk, snel én voordelig.

Voordelen wasmachine huren per maand

Bij het afsluiten van een contract is het abonnement na één jaar maandelijks opzegbaar. Ideaal wanneer u als student op kamers zit, maar bijvoorbeeld het afstuderen eraan komt. U heeft dan de mogelijkheid om eenvoudig uw contract na één jaar te stoppen.

Witgoedhuren.nl heeft daarnaast nog verdere voordelen. Deze sommen wij graag voor u op:

  • Gratis bezorging door heel Nederland;
  • Gratis plaatsen en aansluiten;
  • Extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten.

Krijg korting door het huren van meerdere producten

U krijgt extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten. Wilt u bijvoorbeeld een wasmachine leasen in Nijmegen en omgeving, maar twijfelt u over de huur van meerdere producten? Naast het huren van wasmachines vindt u de volgende witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl:

Uitstekende service

Wij kiezen onze producten op betrouwbaarheid. Desondanks kunnen er toch onvoorziene storingen optreden. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar met een uitstekende service. Kunt u niets doen aan de storing? Wij verhelpen deze snel en kosteloos voor u.

Lease direct uw wasmachine!

Voor het leasen van witgoedproducten verzoeken wij u om het contactformulier in te vullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u terug. Heeft u vragen over onze mogelijkheden? Neem contact met ons op via info@witgoedhuren.nl of (0486)-460059. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 voor eventuele vragen. Witgoedhuren.nl: wij zorgen voor huren zonder verdere zorgen!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m