Skip to main content

Wasmachine leasen Roosendaal

In regio Roosendaal least u eenvoudig bij ons een wasmachine. U wilt een goed werkende wasmachine, echter kijkt u op tegen de hoge aanschafwaarde van een wasmachine. Dan heeft Witgoedhuren.nl dé oplossing voor uw probleem. U betaalt een kleine prijs per maand, hiervoor krijgt u een gloednieuwe wasmachine terug. Dit is niet het enige voordeel van Witgoedhuren.nl. Zo bieden wij u ook:

 • Aansluiting van nieuw apparatuur.
 • Na een contract van één jaar maandelijks opzegbaar.
 • Gratis bezorging binnen 24 uur, ook in de avonduren.
 • Bij het huren van meerdere witgoedproducten, grotere kortingen per maand mogelijk.

Dé witgoedspecialist binnen uw regio

Leasen met kwaliteit, daar staan wij bekend om. U kunt al een wasmachine leasen vanaf 12,50 per maand in Roosendaal en omgeving. Onze apparaten worden binnen Nederland gratis bezorgd. Van Amsterdam tot Den Bosch en van Rotterdam tot Arnhem, u bent bij ons gewaarborgd van een snelle installatie van uw witgoedproduct.

Service en reparatie

De kosten voor de reparatie zijn inbegrepen en zodoende onze verantwoordelijkheid. Deze worden dan ook alleen door onze technische dienst in behandeling genomen. Heeft u een storing? Dan kunt u via onze website of telefonisch de storing doorgeven. Wij verzoeken u om de storing zo nauwkeurig mogelijk te omschrijven. Wij kunnen u dan een betere service verlenen met betrekking tot de reparatie.

Leasen van gerenommeerde merken zonder BKR

Bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het leasen van gerenommeerde merken: AEG, Haier, Miele, Samsung én Zanussi. Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het leasen drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten en vriezers. Bent u geïnteresseerd in het leasen van één van deze witgoedproducten? Bekijk de mogelijkheden op onze website voor meer informatie. Wij laten graag aan u zien waarom u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van uw wasmachine in regio Roosendaal.

Neem contact met ons op

Heeft u nog vragen over hét witgoedbedrijf van Nederland? Neem dan contact met ons op. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in de omgeving van Roosendaal. Daarnaast verschaft onze Facebookpagina meer informatie over de mogelijkheden.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m