Wasmachine leasen Den Bosch

Zit u als student op kamers in Den Bosch en wilt u voordelig een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt topkwaliteit wasmachines voor een aantrekkelijk maandbedrag. Plaats direct een aanvraag voor de gewenste wasmachine op onze website, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug. Witgoedhuren.nl: voor het goedkoop leasen van wasmachines in regio Den Bosch!

Lease een wasmachine al vanaf €12,- per maand!

Wij bieden topkwaliteit wasmachines voor een scherp bedrag per maand aan. Van Samsung tot Miele, Witgoedhuren.nl levert voor iedereen het juiste witgoedproduct. U kunt verder bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Kortom: bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het goedkoop en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Den Bosch!

Ontvang aantrekkelijke kortingen op uw maandbedrag

Geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Wij begrijpen dat u als student diverse witgoedproducten voor uw kamer nodig heeft. U kunt daarom bij ons rekenen op aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie witgoedproducten. Budget-extra noemen wij dit. Naast wasmachines kunt u ook de volgende witgoedproducten bij ons leasen: drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Neem gerust een kijkje bij de witgoedproducten of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, weten wij de juiste witgoedproducten voor iedere omgeving te adviseren!

Wij helpen u graag

Indien u interesse heeft in het leasen van witgoed, kunt u ons direct bereiken via info@witgoedhuren.nl en (0486)-460059. Wij voorzien u graag van passend advies. Witgoedhuren.nl: wij maken het mogelijk om zorgeloos en goedkoop een wasmachine te leasen in Den Bosch en omgeving!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m