Wasmachine leasen Den Bosch

Zit u als student op kamers in Den Bosch en wilt u voordelig een wasmachine leasen? Witgoedhuren.nl verhuurt topkwaliteit wasmachines voor een aantrekkelijk maandbedrag. Plaats direct een aanvraag voor de gewenste wasmachine op onze website, wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug. Witgoedhuren.nl: voor het goedkoop leasen van wasmachines in regio Den Bosch!

Lease een wasmachine al vanaf €12,- per maand!

Wij bieden topkwaliteit wasmachines voor een scherp bedrag per maand aan. Van Samsung tot Miele, Witgoedhuren.nl levert voor iedereen het juiste witgoedproduct. U kunt verder bij ons rekenen op:

 • Een snelle levering binnen 24 uur, zelf in de avonduren;
 • Het vakkundig aansluiten van de aangevraagde witgoedproducten;
 • Een snelle en adequate handeling bij het optreden van ongemakken.

Kortom: bij Witgoedhuren.nl kunt u terecht voor het goedkoop en zorgeloos leasen van wasmachines in de omgeving van Den Bosch!

Ontvang aantrekkelijke kortingen op uw maandbedrag

Geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Wij begrijpen dat u als student diverse witgoedproducten voor uw kamer nodig heeft. U kunt daarom bij ons rekenen op aantrekkelijke kortingen bij het huren van drie witgoedproducten. Budget-extra noemen wij dit. Naast wasmachines kunt u ook de volgende witgoedproducten bij ons leasen: drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Neem gerust een kijkje bij de witgoedproducten of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, weten wij de juiste witgoedproducten voor iedere omgeving te adviseren!

Wij helpen u graag

Indien u interesse heeft in het leasen van witgoed, kunt u ons direct bereiken via info@witgoedhuren.nl en (0486)-460059. Wij voorzien u graag van passend advies. Witgoedhuren.nl: wij maken het mogelijk om zorgeloos en goedkoop een wasmachine te leasen in Den Bosch en omgeving!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m