Vriezer huren

Wilt u een vriezer huren? Wellicht een koelvriescombinatie? Voor studenten en instellingen biedt Witgoedhuren.nl dé oplossing: het huren van witgoedproducten. Wij maken het mogelijk om voor een laag bedrag per maand te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons al een Zanussi vriezer huren vanaf €10,- per maand.

Meerdere producten leasen bij Witgoedhuren.nl

Heeft u interesse in het leasen van meerdere producten? Vanaf drie witgoedproducten treedt bij Witgoedhuren.nl ‘budget-extra’ in werking. U kunt met budget-extra zeer voordelig meerdere witgoedproducten huren met een extra korting. Geen hoge aanschafprijzen, maar voordelig huren per maand. Huren zonder zorgen, wij maken dit graag mogelijkheid! Behalve het huren van vriezers kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht voor:

Waarom vriezer huren bij Witgoedhuren.nl?

Het huren van witgoedproducten is ideaal indien u op kamers woont of bijvoorbeeld in een omgeving die u met meerdere mensen deelt. U heeft geen last van hoge aanschafprijzen en onvoorziene kosten zijn voor onze rekening. De volgende voordelen brengt Witgoedhuren.nl met zich mee:

 • Gratis afvoer oude witgoedproducten;
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie;
 • Bezorging binnen 24 uur.

Met een jarenlange ervaring komen wij na wat wij onze klanten beloven en reageren wij snel op eventuele storingen/defecten. De klantenservice van Witgoedhuren.nl is telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur. Door actief hierop in te spelen, zult u weinig tot niks van eventuele problemen merken!

Vragen of direct bestellen?

Heeft u vragen over het huren van een vriezer? Of over het huren van ander witgoed? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0486-460059. Wij beantwoorden graag eventuele vragen en komen snel bij u terug.

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m