Skip to main content

Vriezer huren

Wilt u een vriezer huren? Wellicht een koelvriescombinatie? Voor studenten en instellingen biedt Witgoedhuren.nl dé oplossing: het leasen van witgoedproducten. Ook andere particulieren én bedrijven maken steeds vaker gebruik van de mogelijkheid om hun witgoed bij ons te huren. Wij maken het mogelijk om voor een laag bedrag per maand te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons al een Zanussi vriezer huren vanaf €10,- per maand. Meer weten over onze diensten? Heeft u vragen of wilt u direct een vriezer huren? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag! Bel naar 0486 – 460059 of stuur een mail naar info@witgoedhuren.nl.

Korting bij het leasen van meerdere producten bij Witgoedhuren.nl

Heeft u interesse in het leasen van meerdere producten? Vanaf drie witgoedproducten treedt bij Witgoedhuren.nl ‘budget-extra’ in werking. U kunt met budget-extra zeer voordelig meerdere witgoedproducten huren met een extra korting. Geen hoge aanschafprijzen, maar voordelig huren per maand. Huren zonder zorgen, wij maken dit graag mogelijk! Behalve het huren van vriezers kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht voor:

Waarom een vriezer huren bij Witgoedhuren.nl?

Het aanschaffen van een nieuwe vriezer kan hoge kosten met zich mee brengen. Hiervoor heeft witgoedhuren.nl dé oplossing. Wij beschikken over een ruim assortiment aan witgoed producten die u gemakkelijk kunt huren. Zo bent u bij ons verzekerd van een all-in contract. Met deze oplossing voorkomt u onvoorziene hoge kosten. U betaald bij ons maandelijks 1 vast bedrag. In dit bedrag zit alles inbegrepen zoals levering, aansluiting, reparatie kosten, onderhoudskosten én indien nodig het afvoeren van uw oude witgoed product. Kortom: U huurt bij ons de beste kwaliteit vriezer én huurt u zonder zorgen met de beste service.

 • Altijd verzekerd van de beste kwaliteit;
 • Bezorging én instalatie binnen 24 uur (ook levering mogelijk in de avonduren tot 22:00);
 • Geen extra kosten voor onderhoud of reparatie;
 • Na een jaar maandelijks opzegbaar;
 • Het leasecontract is overdraagbaar;
 • Geen registratie bij het BKR.

Storingen aan uw vriezer

Met een jarenlange ervaring komen wij de beloftes aan onze klanten na en reageren wij snel op eventuele storingen/defecten. De klantenservice van Witgoedhuren.nl is telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur. Door actief hierop in te spelen en snel te reageren, zult u weinig tot niks van eventuele problemen merken! Zodra uw melding bij ons binnen is, zullen wij een afspraak met u inplannen om zo snel mogelijk een monteur bij u langs te sturen om de storing op te lossen. Mocht dat niet lukken, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw vriezer vervangen wordt. Alle kosten voor deze service zijn uiteraard bij de leaseprijs inbegrepen!

Maandelijks opzegbaar

Wanneer u een vriezer huurt van ons, kunt u het contract al na een jaar elke maand opzeggen. U zit er dus nooit lang aan vast! Daarom is dit een ideale oplossing voor iedereen die (tijdelijk) samenwoont met anderen die geen deel uitmaken van uw gezin, zoals bijvoorbeeld in een studentenhuis of een instelling. Bovendien is het contract overdraagbaar: het kan overgezet worden op naam van iemand anders. Ideaal, toch?

Gratis bezorging en installatie

Wanneer u bij ons een vriezer wilt huren, zullen wij deze binnen 24 uur geheel gratis bij u afleveren en installeren. Op het moment dat u kiest voor een product van ons zullen wij een afspraak met u inplannen zodat u niet lang op ons hoeft te wachten. Overdag niet thuis? Geen probleem! Wij leveren op werkdagen van 08:00 tot 22:00. Heeft u een oud witgoed product staan en wilt u deze weg hebben? Deze zullen wij (indien u dit wenst) voor u afvoeren.

Vragen of direct bestellen?

Heeft u vragen over het huren van een vriezer? Of over het huren van ander witgoed? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0486-460059. Wij helpen u graag en beantwoorden graag al uw vragen. Stuurt u liever een mail? Mail ons dan naar info@witgoedhuren.nl en u heeft binnen no time een reactie van ons terug. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Neem gerust een kijkje bij onze andere producten

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m