Skip to main content

Vriezer huren

Wilt u een vriezer huren? Wellicht een koelvriescombinatie? Voor studenten en andere particulieren, maar ook instellingen en bedrijven biedt Witgoedhuren.nl dé oplossing: het leasen van witgoedproducten. Steeds meer mensen ontdekken het gemak van het huren van witgoed, zoals vriezers, koelkasten en wasmachines. Ze zien bijvoorbeeld op tegen de hoge aanschafkosten van een deugdelijk product. Wij maken het juist mogelijk om voor een vast, laag bedrag per maand te huren. Zo kunt u bijvoorbeeld bij ons al een Zanussi vriezer huren vanaf €10,- per maand. Maar naast de lage prijs, zijn er meer redenen om een vriezert te huren!

Waarom een vriezer huren?

 • Een vaste, lage prijs per maand voor een A-merk, i.p.v. een hoog aanschafbedrag.
 • Bezorging, plaatsing en aansluiting gratis.
 • Inclusief servicekosten.
 • Overdraagbaar huurcontract.
 • Al na één jaar, maandelijks opzegbaar.

Voor een vast, laag bedrag per maand heeft u via Witgoedhuren altijd een goed werkende, zuinige vriezer in huis. Mocht er namelijk een storing optreden, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur uw kant uit. Kan hij het euvel niet verhelpen? Dan zorgen wij voor vervanging. Deze service zit bij de huurprijs inbegrepen. Gaat uw vriezer dus stuk buiten uw schuld om, dan heeft u geen extra kosten!

Daarnaast is het huurcontract overdraagbaar én al na één jaar maandelijks opzegbaar. U zit dus nergens aan vast! Gaat u verhuizen en blijft de vriezer staan? Dan kunt u het huurcontract altijd over laten zetten op naam van iemand anders.

Korting bij het leasen van meerdere producten bij Witgoedhuren.nl

Heeft u interesse in het leasen van meerdere producten? Vanaf drie witgoedproducten treedt bij Witgoedhuren.nl ‘budget-extra’ in werking. U kunt met budget-extra zeer voordelig meerdere witgoedproducten huren met een extra korting. Geen hoge aanschafprijzen, maar voordelig huren per maand. Huren zonder zorgen, wij maken dit graag mogelijk! Behalve het huren van vriezers kunt u bij Witgoedhuren.nl terecht voor:

Een vriezer huren met storingsservice

Met een jarenlange ervaring komen wij de beloftes aan onze klanten na en reageren wij snel op eventuele storingen/defecten. De klantenservice van Witgoedhuren.nl is telefonisch bereikbaar van 10:00 tot 22:00 uur. Door actief hierop in te spelen en snel te reageren, zult u weinig tot niks van eventuele problemen merken! Zodra uw melding bij ons binnen is, zullen wij een afspraak met u inplannen om zo snel mogelijk een monteur bij u langs te sturen om de storing op te lossen. Mocht dat niet lukken, dan zullen wij ervoor zorgen dat uw vriezer vervangen wordt. Alle kosten voor deze service zijn uiteraard bij de leaseprijs inbegrepen!

Maandelijks opzegbaar

Wanneer u een vriezer huurt van ons, kunt u het contract al na een jaar elke maand opzeggen. U zit er dus nooit lang aan vast! Daarom is dit een ideale oplossing voor iedereen die (tijdelijk) samenwoont met anderen die geen deel uitmaken van uw gezin, zoals bijvoorbeeld in een studentenhuis of een instelling. Bovendien is het contract overdraagbaar: het kan overgezet worden op naam van iemand anders. Ideaal, toch?

Gratis bezorging en installatie

Wanneer u bij ons een vriezer wilt huren, zullen wij deze binnen 24 uur geheel gratis bij u afleveren en installeren. Op het moment dat u kiest voor een product van ons zullen wij een afspraak met u inplannen zodat u niet lang op ons hoeft te wachten. Overdag niet thuis? Geen probleem! Wij leveren op werkdagen van 08:00 tot 22:00. Heeft u een oud witgoed product staan en wilt u deze weg hebben? Deze zullen wij (indien u dit wenst) voor u afvoeren.

Vragen of direct bestellen?

Heeft u vragen over het huren van een vriezer? Of over het huren van ander witgoed? Neem contact met ons op door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 0486-460059. Wij helpen u graag en beantwoorden graag al uw vragen. Stuurt u liever een mail? Mail ons dan naar info@witgoedhuren.nl en u heeft binnen no time een reactie van ons terug. Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen. Neem gerust een kijkje bij onze andere producten

Witgoedhuren.nl: vriezer huren / Diepvriezer leasen.
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m