Vaatwasser huren

Wilt u een vaatwasser huren? Als u eenmaal een vaatwasser gewend bent, dan kunt u zich vast voorstellen wat voor een gemis het is als de vaatwasser kapot gaat. Soms komt het niet uit om een groot bedrag uit te geven aan een vaatwasser. Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een vaatwasser huren voor zeer aantrekkelijk maandbedrag: €15,- per maand. Bij interesse verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Lease uw afwasmachine met meerdere apparaten

Budget-Extra is een extra service die zeer kenmerkend voor onze dienstverlening is. Least u bij ons drie apparaten? U krijgt dan korting op het totale maandbedrag. Een prettige bijkomstigheid als u naast een vaatwasser op zoek bent naar een ander witgoedproduct. Zo huurt u gemakkelijk en snel meerdere huishoudelijke apparaten bij Witgoedhuren.nl. U kunt bij ons terecht voor:

Waarom een vaatwasser huren bij Witgoedhuren.nl?

Het kan altijd voorkomen dat een witgoedproduct kapot gaat. Bij Witgoedhuren.nl bent u gewaarborgd van een snelle service. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken, zodat er een monteur op korte termijn bij u langskomt. Is het apparaat niet meer te maken? Wij zorgen dan voor een soortgelijke vaatwasser. De kosten, die verbonden zijn aan de eventuele reparatie of het plaatsen van de nieuwe vaatwasser, zijn niet voor u.

Maar Witgoedhuren.nl heeft nog meer voordelen. Zo nemen wij uw oude witgoed gratis mee. Dan hoeft u niemand meer in te schakelen, of erger nog, zelf op pad gaan.

Uw vaatwasser leasen

Heeft u vragen voor ons, of heeft u interesse in het leasen van witgoedproducten? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Wij staan u graag te woord!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

  • Hobart FX serie

    Wilt u een Hobart vaatwasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van professioneel apparatuur. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

    Vanaf: 72,00p/m
  • Vaatwasser 3

    Geen vuile vaat meer

    Vanaf: 15,00p/m