Vaatwasser huren

Wilt u een vaatwasser huren? Als u eenmaal een vaatwasser gewend bent, dan kunt u zich vast voorstellen wat voor een gemis het is als de vaatwasser kapot gaat. Soms komt het niet uit om een groot bedrag uit te geven aan een vaatwasser. Bij ons kunt u een vaatwasser huren voor een zeer aantrekkelijk maandbedrag: vanaf €14 euro per maand!

Huren meerdere apparaten: Budget-Extra

Budget-Extra is een extra service die zeer kenmerkend voor onze dienstverlening is. Least u bij ons drie apparaten? U krijgt korting op het totale maandbedrag. Een prettige bijkomstigheid als u naast een vaatwasser op zoek bent naar ander witgoedproduct. Zo huurt u gemakkelijk en snel meerdere huishoudelijke apparaten bij Witgoedhuren.nl. U kunt bij ons terecht voor:

Waarom een vaatwasser huren bij Witgoedhuren.nl?

Het kan altijd voorkomen dat een witgoedproduct kapot gaat. Bij Witgoedhuren.nl bent u gewaarborgd van een snelle service. U kunt telefonisch een afspraak met ons maken, zodat er een monteur op korte termijn bij u langskomt. Is het apparaat niet meer te maken? Wij zorgen dan voor een soortgelijke vaatwasser. De kosten, die verbonden zijn aan de eventuele reparatie of het plaatsen van de nieuwe vaatwasser, zijn niet voor u.

Maar Witgoedhuren.nl heeft nog meer voordelen. Wat dacht u ervan dat wij uw oude witgoed gratis voor u meenemen? Daarvoor hoeft u niemand meer in te schakelen, of erger nog, zelf ervoor op pad gaan.

Direct uw vaatwasser leasen

Heeft u vragen voor ons, of heeft u interesse in het leasen van witgoedproducten? Neem dan contact op met Witgoedhuren.nl via het contactformulier. Ook kunt u ons bereiken via 0486-460059 of 06-11123404. Wij staan u graag te woord!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.