Koelkast huren

Wilt u een koelkast huren of leasen? Of een vriezer? Of toch liever een koelvriescombinatie? Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een zuinige koelkast met vriesvak huren vanaf €10 per maand. En daar zit het service-abonnement al bij inbegrepen. Dat betekent dat wij uw koelkast in geval van een defect, gratis komen repareren of vervangen. Voor een klein bedrag per maand heeft u dus een A-merk koelkast of vriezer in huis, en hoeft u niet bang te zijn voor onverwachte kosten bij een defect. Ideaal, toch?

Waarom een koelkast huren bij Witgoedhuren.nl

 • Voor een vast, laag bedrag per maand een goed werkende koelkast;
 • Gratis bezorgd en aangesloten;
 • Uw oude apparaat nemen we gratis mee;
 • Reparatie- en vervangingsservice inbegrepen;
 • Al na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • Overdraagbaar leasecontract.

Goedkoop een koelkast huren zonder zorgen

Het huren of leasen van een koelkast, vriezer of ander witgoedproduct is heel aantrekkelijk als u geen groot bedrag ineens kunt of wilt betalen. Bovendien is de ontzorging groot: wanneer het product onverhoopt stuk gaat, zorgen wij ervoor gerepareerd of vervangen wordt op de dag die u het beste uitkomt. Dat maakt het ook voor bedrijven en bijvoorbeeld studenten heel aantrekkelijk.

Overdraagbaar leasecontract

Vooral in dat laatste geval is het erg prettig om te weten dat het leasecontract overdraagbaar is. Huurt u als student een koelkast of vriezer voor uw studentenhuis, maar gaat u verhuizen? Het contract kan kosteloos op naam van een andere bewoner gezet worden. U zit dus nergens aan vast.

Een koelkast huren: andere bijkomende voordelen

Ook heel fijn om te weten: Als u drie of meer witgoedapparaten van ons huurt, ontvangt u een aantrekkelijke korting: onze “budget-extra” regeling. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een BKR-registratie: een leasecontract bij Witgoedhuren.nl geeft daar geen aanleiding toe.

Meer informatie

Of u nu een ijskast wilt huren in Eindhoven of Amsterdam, in Nijmegen of in Rotterdam: wij bezorgen onze witgoedproducten gratis door heel Nederland. Wilt u meer weten over het leasen van een koelkast, vriezer, koel-vriescombinatie of een ander witgoedapparaat bij Witgoedhuren.nl? Neemt u dan gerust contact met ons op. Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro Rentall en wij helpen u graag verder; we beantwoorden al uw vragen met plezier!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m