Skip to main content

Koelkast huren

Wilt u een koelkast huren of leasen? Of een vriezer? Of toch liever een koelvriescombinatie? Bij Witgoedhuren.nl kunt u al een zuinige koelkast met vriesvak huren vanaf €10 per maand. En daar zit het service-abonnement al bij inbegrepen! Dus áls de ijskast kapot gaat, komen wij hem gratis repareren of vervangen. Voor een klein bedrag per maand heeft u een A-merk koelkast of vriezer in huis, zónder onverwachte kosten. Ideaal, toch?

Waarom een koelkast huren bij Witgoedhuren.nl

 • Voor een vast, laag bedrag per maand een goed werkende koelkast;
 • Gratis bezorgd en aangesloten;
 • Uw oude apparaat nemen we gratis mee;
 • Reparatie- en vervangingsservice inbegrepen;
 • Al na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • Overdraagbaar leasecontract.

Goedkoop een koelkast huren zonder zorgen

Het huren of leasen van een koelkast, vriezer of ander witgoedproduct is heel aantrekkelijk als u geen groot bedrag ineens kunt of wilt betalen. Bovendien is de ontzorging groot: wanneer het product onverhoopt stuk gaat, zorgen wij voor reparatie of vervanging, op de dag die u het beste uitkomt. Interessant voor iedereen, óók voor studenten en bedrijven!

Overdraagbaar leasecontract

Het leasecontract is overdraagbaar. Dus huurt u als student een koelkast of vriezer voor uw studentenhuis, maar gaat u verhuizen? Dan kan het contract kosteloos op naam van een andere bewoner gezet worden. U zit dus nergens aan vast!

Een koelkast huren: andere bijkomende voordelen

Ook heel fijn om te weten: Als u drie of meer witgoedapparaten van ons huurt, ontvangt u een aantrekkelijke korting: dat is onze “budget-extra” regeling. Bovendien hoeft u niet bang te zijn voor een BKR-registratie: een leasecontract bij Witgoedhuren.nl geeft daar geen aanleiding toe.

Meer informatie

Of u nu een ijskast wilt huren in Eindhoven of Amsterdam, in Nijmegen of in Rotterdam: wij bezorgen onze witgoedproducten gratis door heel Nederland. Wilt u meer weten over het leasen van een koelkast, vriezer of ander witgoedapparaat bij Witgoedhuren.nl? Neemt u dan gerust contact met ons op. Witgoedhuren.nl is een initiatief van Heijphro Rentall en wij helpen u graag verder; we beantwoorden al uw vragen met plezier!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m