Wasmachine leasen Maastricht

Studeren is duur. Veelal zitten studenten daarom niet te wachten op de aanschaf van dure witgoedproducten. Voor het goedkoop leasen van wasmachines in regio Maastricht zit u goed bij Witgoedhuren.nl. Neem direct een kijkje op onze website en lease goedkoop de gewenste witgoedproducten. Bij vragen of advies kunt u contact met ons opnemen. Wij denken graag gericht met u mee voor de juiste oplossingen.

Een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand!

In Maastricht en omgeving kunnen studenten bij ons terecht voor het leasen van wasmachines. Kiest u voor Witgoedhuren.nl? Dan kunt u rekenen op:
• Snelle levertijden (binnen 24 uur);
• Levering in de avonduren is (tot 22 uur) ook mogelijk;
• Aansluiten van de wasmachine;
• Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Kortom: Witgoedhuren.nl biedt vele voordelen. Lease daarom direct uw wasmachine bij ons!

Storingen/service

Wasmachines zijn onderhoudsproducten. Een storing of defect kan zomaar optreden. Hoewel Witgoedhuren.nl uitsluitend werkt met kwaliteitsproducten, kan er onverhoopt toch een probleem met uw witgoedproduct optreden. Ervaart u hinder met uw wasmachine? Neem dan direct contact met ons op om het probleem te laten verhelpen. Wij plannen vervolgens een monteur ter reparatie in. Zo kunt u in korte tijd weer genieten van een product dat zorgeloos werkt.

Aanbod aan witgoedproducten

Geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Naast wasmachines kunt u ook bij ons terecht voor drogers, vaatwassers, fornuizen, koelkasten en diepvriezers. Bekijk direct de mogelijkheden in onze webshop of laat u gericht adviseren per telefoon. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in Maastricht en omgeving!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m