Skip to main content

Koelkast huren studentenhuis

Woont u in een studentenhuis? En is er een (extra) koelkast nodig? Huur er dan één via Witgoedhuren.nl! U kunt al een koelkast huren voor een studentenhuis vanaf slechts €10,- per maand, en dat is inclusief alle servicekosten. Voor dit bedrag brengen en installeren wij de koelkast, en als er een keer wat mis is, dan komen wij de hem repareren of zorgen we voor gratis vervanging.

Waarom een koelkast huren in een studentenhuis

Ook als er al een koelkast in het studentenhuis aanwezig is, is er toch vaak behoefte aan een extra koelkast. Meerdere mensen moeten er immers gebruik van maken, en alles moet erin passen. Niet alleen etenswaren; de drankjes zijn natuurlijk minstens zo belangrijk!  Een koelkast huren biedt dan uitkomst: voor een heel laag bedrag per maand kunt u altijd rekenen op een goed werkende koelkast van een A-merk. Het contract is eenvoudig af te sluiten; bovendien is het contract makkelijk overdraagbaar. Dus als u het contract afsluit en u gaat verhuizen, dan kunt u het gewoon overzetten op één van de achterblijvers! De voordelen op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Installatie, reparatie en evt. vervanging zijn inbegrepen;
 • Bezorging is gratis;
 • Een overdraagbaar leasecontract;
 • Na 1 jaar al maandelijks opzegbaar;
 • Géén BKR-registratie vanwege uw leasecontract.

Gratis bezorging door heel Nederland

Witgoedhuren.nl verzorgt de bezorging van uw koelkast geheel gratis; bovendien installeren we het apparaat ook nog op de plek die u wilt. Dus of uw studentenhuis nu in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Eindhoven of Groningen staat: uw koelkast wordt kosteloos bezorgd én geïnstalleerd.

Budget Extra regeling

Naast koelkasten kunt u bij Witgoedhuren.nl ook andere witgoedapparaten huren, zoals:

Wanneer u bij ons 3 of meer witgoedapparaten huurt, krijgt u bovendien extra korting: dat noemen wij de “Budget-extra” regeling. Zo huurt u nog voordeliger en compleet zorgeloos al uw witgoedapparatuur voor een vast, laag bedrag per maand!

Meer informatie over een koelkast huren in een studentenhuis

Bekijk hieronder de opties voor het huren van een koelkast met of zonder vriesvak. Wilt u eerst meer weten over het huren van een koelkast? Of heeft u vragen over deze of één van onze andere diensten? Neem gerust contact met ons op, wij beantwoorden graag vrijblijvend al uw vragen!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m