Skip to main content

Wasmachine huren zonder borg

Iedereen heeft een wasmachine nodig, maar de kosten voor de aanschaf liggen behoorlijk hoog. Witgoedhuren.nl, een initiatief van Heijphro Rentall, zorgt ervoor dat u voor slechts een klein bedrag per maand een wasmachine in huis heeft. Geen aanschafkosten, geen borg: zo is een A-merk wasmachine voor iedereen bereikbaar!

Waarom een wasmachine huren?

Bij Witgoedhuren.nl geniet u van tal van voordelen wanneer u bij ons een wasmachine huurt. U betaalt geen borg, heeft geen last van hoge aanschafkosten, en de bezorging én de installatie nemen wij geheel voor onze rekening! Daarnaast is een servicecontract bij de huurprijs inbegrepen. Dus mocht uw machine onverhoopt een defect vertonen, dan kunt u gewoon een afspraak maken met onze servicemonteur. Zonder extra kosten!

De voordelen op een rijtje:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Zonder borg een wasmachine huren;
 • Het huurcontract is al na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • Ruime keuze uit veel A-merken;
 • Gratis bezorging én aansluiting, ook op een verdieping;
 • Servicecontract inbegrepen;
 • Overdraagbaar huurcontract.

Het voordeel van een wasmachine huren zonder borg

Bij Witgoedhuren doen wij niet aan borg voor wasmachines, of enig ander witgoedproduct dat u bij ons huurt. Wij verhuren o.a. veel aan studenten en wij willen ons verhuurbeleid zo flexibel mogelijk houden. Dat betekent geen instapkosten, geen borg en zelfs een eenvoudig overdraagbaar huurcontract. Wanneer u dus verhuist en de wasmachine moet blijven staan, dan kan het contract gewoon op naam van een huisgenoot gezet worden. Verder is het huurcontract na één jaar al maandelijks opzegbaar.

Budget Extra korting

Heeft u meerdere witgoedproducten nodig? Naast een wasmachine kunt u bij ons ook andere witgoedproducten huren zonder ook maar één cent borg te betalen. Zo hebben we ook drogers, koelkasten en vriezers, vaatwassers en gasfornuizen in het assortiment. Neemt u drie of meer witgoedproducten van ons af? Dan krijgt u 10% korting over de huurprijs van alle witgoedproducten!

Meer informatie en offerte aanvragen

Vraag eenvoudig een offerte aan door op het apparaat van uw keuze te klikken. Heeft u vragen over onze producten, het assortiment of over onze diensten? Of heeft u andere vragen over onze services? Neem gerust even contact met ons op, onze medewerkers bespreken graag alle mogelijkheden met u.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m