Skip to main content

Wasmachine huren Tilburg

Woont u in de regio Tilburg en wilt u een wasmachine huren? Of heeft u een bedrijf en geeft u de voorkeur aan leasen in plaats van kopen? Via Witgoedhuren.nl huurt u voor een zeer aantrekkelijk bedrag per maand een A-merk wasmachine, en zijn de servicekosten inbegrepen! Geen hoge aanschafkosten, en geen zorgen bij een defect dat buiten uw schuld om ontstaat. Onze reparatieservice komt kosteloos bij u langs!

Waarom een wasmachine huren in Tilburg?

De aanschaf van een nieuwe wasmachine is vaak een dure aangelegenheid. Door een wasmachine te huren per maand, heeft u daar geen last van. Het wordt dan ook steeds populairder om gebruik te maken van een lease service voor dit soort witgoedapparaten, in plaats van er één te kopen. Ook in bijvoorbeeld studentenhuizen is dit een heel aantrekkelijke optie. De kosten per maand zijn laag en voor een paar euro per persoon is er een wasmachine aanwezig! De voordelen in het kort:

 • Een vast, laag bedrag per maand;
 • Gratis levering én aansluiting;
 • Reparatie- en vervangingsservice bij defect inbegrepen;
 • Overdraagbaar leasecontract;
 • Al na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • Géén BKR-registratie vanwege het leasecontract.

U zit nergens aan vast

Wellicht bent u huiverig om een langjarig leasecontract aan te gaan. Maar bij Witgoedhuren.nl kunt u al een contract afsluiten voor slechts één jaar! Daarna is het contract gewoon maandelijks opzegbaar. U kunt ook kiezen voor een langer lopend contract van twee of drie jaar; daarmee zal de prijs per maand automatisch omlaag gaan. En mocht u in de tussentijd bijvoorbeeld verhuizen, dan kunt u het contract heel eenvoudig over laten zetten op naam van iemand anders. Zo kan de wasmachine die u huurt, gewoon in Tilburg bij uw huisgenoten blijven staan en zit u nergens aan vast.

Wasmachine huren in Tilburg i.c.m. andere witgoedproducten

Bij Witgoedhuren.nl kunt u niet alleen terecht voor het huren van een wasmachine; ook andere witgoedproducten kunt u eenvoudig bij ons leasen. Zo hebben wij ook drogers, vaatwassers, koelkasten en vriezers in ons assortiment. Sterker nog: bij het afnemen van drie of meer witgoedproducten krijgt u een aantrekkelijke korting van 10% op de totaalprijs!

Wasmachine leasen in Tilburg: meer informatie

Wilt u meer weten over het zakelijk of particulier huren van een wasmachine of een ander witgoedapparaat? Of heeft u vragen over onze service? Neem gerust even contact met ons op; wij helpen u graag verder!

 • Koelvriescombinatie Samsung

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie Bosch

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 23,95p/m
 • Koelvriescombinatie

  Wilt u een koelvriescombinatie huren? Voor het huren van witgoed bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Koelkast zonder vriesvak

  Wilt u een koelkast zonder vriesvak huren? Bekijk de mogelijkheden op Witgoedhuren.nl. Op het gebied van witgoed verhuur zijn wij dé specialist!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Zanussi vrieskast

  Wilt u een Zanussi vrieskast huren? Bekijk direct de mogelijkheden. Als specialist in witgoed verhuur helpen wij u graag!

  Vanaf: 10,00p/m
 • Koelkast met vriesvak

  WIlt u een koelkast met vriesvak huren? Bekijk direct de mogelijkheden tot het huren van koelkasten bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed verhuur!

  Vanaf: 10,00p/m