Skip to main content

Het gemak van wasmachineverhuur in Heesch bij Witgoedhuren.nl

Overweegt u een wasmachine te huren in Heesch? Bij Witgoedhuren.nl, uw betrouwbare partner in witgoedverhuur gevestigd in Schaijk, bieden we een scala aan opties om uw wasroutine te vereenvoudigen. Van compacte modellen voor studentenkamers tot krachtige machines voor grotere gezinnen: wij hebben wat u zoekt. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor het gemak van huren boven kopen.

Flexibele huuropties, betrouwbare service

Waarom zou u een wasmachine huren? Het antwoord is eenvoudig: gemak. Bij Witgoedhuren.nl geniet u van flexibele huuropties zonder de last van een grote initiële investering. Maar onze service gaat verder dan alleen dat:

 • All-inclusive pakket:
  Onze huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Dat betekent dat u niet alleen een wasmachine huurt, maar ook profiteert van gratis reparaties door ervaren monteurs bij eventuele defecten. Mocht een reparatie niet mogelijk zijn, dan zorgen wij voor vervanging zonder extra kosten.
 • Snelle levering en installatie:
  Binnen 24 uur na bevestiging van uw bestelling bezorgen we kosteloos uw wasmachine in Heesch en zorgen we ook nog voor de professionele installatie. En als u een oude machine hebt staan waar u vanaf moet, dan nemen we die graag voor u mee retour.
 • Flexibele voorwaarden:
  Bij Witgoedhuren.nl geloven we in vrijheid. Daarom kunt u na slechts één jaar uw huurcontract maandelijks opzeggen. Zo bent u niet gebonden aan langdurige verplichtingen. Ook is het contract overdraagbaar: u kunt het zonder problemen over laten zetten op naam van iemand anders.

Een wasmachine huren in Heesch: Interessant voor elk levensstadium

Of u nu een student bent die net op kamers gaat of een gezin heeft met drukke schema’s, het huren van een wasmachine past bij elk levensstadium. Het biedt niet alleen gemak, maar ook financiële flexibiliteit en gemoedsrust.

Breed assortiment, dezelfde betrouwbare service

Naast wasmachines bieden we ook andere witgoedapparaten aan voor verhuur, zoals vaatwassers, drogers, koelkasten en gasfornuizen. Zo voorzien wij in al uw behoeften op het gebied van huishoudelijke apparaten.

Wasmachine huren in Heesch? Neem contact met ons op!

Bent u benieuwd naar onze producten, diensten en mogelijkheden of heeft u verder nog vragen? Neem dan direct contact met ons op. Ons team staat voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden en u te helpen bij het kiezen van de juiste optie voor uw situatie. Bij Witgoedhuren.nl streven we altijd naar een soepele en plezierige huurervaring, elke keer weer.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m