Skip to main content

Een wasmachine huren in Grave

Woont u in Grave en wilt u graag een wasmachine huren? Bij Witgoedhuren.nl, de online verhuurwebsite van Heijphro Rentall uit Schaijk, kunt u terecht voor de beste wasmachines voor een superscherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een compacte machine voor een klein huishouden, of een krachtigere optie nodig heeft voor een gezin: bij ons vindt u wat u nodig heeft. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor het gemak van het huren van witgoedapparatuur.

Waarom een wasmachine huren?

Het huren van een wasmachine biedt diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuw exemplaar. In plaats van een grote investering in één keer te doen, kunt u bij ons al een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Maar dat is niet het enige voordeel:

 • All-inclusive service:

Onze huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Dat betekent dat u niet alleen de wasmachine huurt, maar ook profiteert van kosteloze reparaties door onze ervaren monteurs bij eventuele defecten. Kan het defect niet worden opgelost? Dan zorgen wij voor vervanging!

 • Gratis bezorging én installatie:

Binnen 24 uur na de bevestiging van uw bestelling komen wij uw wasmachine kosteloos bezorgen in Grave. Bovendien sluiten we hem ook gelijk voor u aan! Heeft u nog een oud exemplaar staan, dan nemen wij die voor u mee!

 • Budget-Extra korting:

Huurt u drie of meer (witgoed)apparaten bij ons? Dan kunt u profiteren van onze “Budget Extra”-korting, waardoor u nog meer voordeel geniet!

Flexibel een wasmachine huren in Grave

Bij Witgoedhuren.nl geloven we in flexibiliteit. Daarom kunt u bij ons al na één jaar uw leasecontract maandelijks opzeggen. Gaat u verhuizen en blijft de wasmachine staan? Dan is het overzetten van het huurcontract naar een andere naam bij ons snel geregeld. Kortom: u zit nergens jarenlang aan vast, en dat wordt door veel mensen toch wel ervaren als het allergrootste voordeel!

Ideaal voor particulieren én bedrijven

Of u nu een wasmachine nodig heeft voor uzelf en uw gezin, of verantwoordelijk bent voor het witgoed in een bedrijf, het huren van een wasmachine biedt de perfecte oplossing. Geniet van onze uitstekende service, flexibele contracten en lage maandelijkse kosten. En wist u dat u bij ons niet alleen wasmachines kunt huren, maar ook andere witgoedapparaten zoals vaatwassers, drogers, koelkasten en gasfornuizen?

Neem contact op!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan direct even contact met ons op. We zijn elke werkdag tot 19.00 telefonisch bereikbaar om u te helpen. Bij Witgoedhuren.nl streven we er altijd naar om uw huurervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m