Skip to main content

Een wasmachine huren in Grave

Woont u in Grave en wilt u graag een wasmachine huren? Bij Witgoedhuren.nl, de online verhuurwebsite van Heijphro Rentall uit Schaijk, kunt u terecht voor de beste wasmachines voor een superscherpe prijs. Of u nu op zoek bent naar een compacte machine voor een klein huishouden, of een krachtigere optie nodig heeft voor een gezin: bij ons vindt u wat u nodig heeft. Ontdek waarom steeds meer mensen kiezen voor het gemak van het huren van witgoedapparatuur.

Waarom een wasmachine huren?

Het huren van een wasmachine biedt diverse voordelen ten opzichte van het kopen van een nieuw exemplaar. In plaats van een grote investering in één keer te doen, kunt u bij ons al een wasmachine leasen vanaf €12,- per maand. Maar dat is niet het enige voordeel:

 • All-inclusive service:
  Onze huurprijzen zijn inclusief servicekosten. Dat betekent dat u niet alleen de wasmachine huurt, maar ook profiteert van kosteloze reparaties door onze ervaren monteurs bij eventuele defecten. Kan het defect niet worden opgelost? Dan zorgen wij voor vervanging!
 • Gratis bezorging én installatie:
  Binnen 24 uur na de bevestiging van uw bestelling komen wij uw wasmachine kosteloos bezorgen in Grave. Bovendien sluiten we hem ook gelijk voor u aan! Heeft u nog een oud exemplaar staan, dan nemen wij die voor u mee!
 • Budget-Extra korting:
  Huurt u drie of meer (witgoed)apparaten bij ons? Dan kunt u profiteren van onze “Budget Extra”-korting, waardoor u nog meer voordeel geniet!

Flexibel een wasmachine huren in Grave

Bij Witgoedhuren.nl geloven we in flexibiliteit. Daarom kunt u bij ons al na één jaar uw leasecontract maandelijks opzeggen. Gaat u verhuizen en blijft de wasmachine staan? Dan is het overzetten van het huurcontract naar een andere naam bij ons snel geregeld. Kortom: u zit nergens jarenlang aan vast, en dat wordt door veel mensen toch wel ervaren als het allergrootste voordeel!

Ideaal voor particulieren én bedrijven

Of u nu een wasmachine nodig heeft voor uzelf en uw gezin, of verantwoordelijk bent voor het witgoed in een bedrijf, het huren van een wasmachine biedt de perfecte oplossing. Geniet van onze uitstekende service, flexibele contracten en lage maandelijkse kosten. En wist u dat u bij ons niet alleen wasmachines kunt huren, maar ook andere witgoedapparaten zoals vaatwassers, drogers, koelkasten en gasfornuizen?

Neem contact op!

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie over onze producten en diensten? Neem dan direct even contact met ons op. We zijn elke werkdag tot 19.00 uur telefonisch bereikbaar om u te helpen. Bij Witgoedhuren.nl streven we er altijd naar om uw huurervaring zo soepel en plezierig mogelijk te maken.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m