Skip to main content

Zakelijk witgoed huren

Voor de zakelijke markt biedt Witgoedhuren.nl verschillende aantrekkelijke mogelijkheden. U kunt bij ons professionele apparatuur huren tegen een zacht prijsje per maand, en tegelijk profiteren van alle service die wij te bieden hebben. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken over de hoge aanschafprijs van kwalitatief witgoed. Heeft u uw witgoed nodig voor kortere tijd, bijvoorbeeld om te gebruiken op een evenement? Ook dan bieden wij verschillende mogelijkheden!

Waarom zakelijk witgoed huren?

Het huren van witgoed in plaats van het te kopen, kan voor professionals in allerlei sectoren aantrekkelijk zijn om verschillende redenen. Denk bijvoorbeeld aan:

 • Kostenbesparing: Het huren van witgoed elimineert de noodzaak van een grote initiële investering. Dat kan gunstig zijn voor het verminderen van directe kapitaaluitgaven.
 • Geen afschrijving: Aangezien de gehuurde apparatuur eigendom blijft van Witgoedhuren, hoeft u zich als professional geen zorgen te maken over de afschrijving van kapitaalgoederen. Dat kan bijdragen aan een meer voorspelbare financiële situatie.
 • Flexibiliteit: Onze huurovereenkomsten kunnen veel flexibiliteit bieden, wat handig kan zijn als u bijvoorbeeld uw bedrijfsactiviteiten wilt aanpassen aan veranderende behoeften. Misschien wilt u als kapsalon graag upgraden naar nieuwere wasmachines en drogers? Of organiseert u een evenement en heeft u slechts tijdelijk (extra) capaciteit nodig? Wij bieden hiervoor verschillende mogelijkheden.
 • Onderhoud en service: Wanneer u bij ons witgoed huurt, is dat inclusief een service- en onderhoudscontract. Gaat uw apparatuur defect of zijn er problemen, dan sturen wij kosteloos een monteur naar u toe. Mocht het apparaat niet te herstellen zijn, dan zorgen wij (bij normaal gebruik en defecten buiten uw schuld om) voor vervanging.

In welke branches zitten onze zakelijke klanten?

Dat loopt zeer uiteen, maar we kunnen wel een aantal sectoren noemen waaraan wij regelmatig witgoed verhuren, zoals:

Elke sector heeft zo zijn specifieke behoeften. Zo hebben kappers vooral interesse in professionele wasmachines en drogers die veel was aankunnen. Zorginstellingen hebben daar ook behoefte aan, maar hun interesse ligt vaak breder: ook vaatwassers en koelkasten die goed presteren kunnen interessant zijn om te huren in plaats van te kopen. De evenementensector heeft weer andere specifieke behoeften en redenen om te kiezen voor huur. Zij zijn vooral geïnteresseerd in witgoedhuur vanwege de tijdelijke aard en de service en ondersteuning tijdens zo’n evenement.

Neem contact op

Witgoedhuren.nl begrijpt dat u kwaliteit en service belangrijk vindt als zakelijke klant. Daar hoort ook een hoge mate van flexibiliteit bij. Neemt u dan ook gerust contact met ons op en bespreek met ons uw wensen. We maken dan afspraken op maat, afgestemd op uw behoeften. Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder zorgen!

Koelkasten en Diepvriezers en ander witgoed huren
 • Vaatwasser Bosch

  Vrijstaande vaatwasser van Bosch met een capaciteit van maar liefst 13 couverts.

  Vanaf: 39,95p/m
 • Vaatwasser Etna

  Energiezuinige vaatwasser van Etna met een laadcapaciteit van 14 couverts. Ideaal voor uw dagelijkse vaat!

  Vanaf: 32,95p/m
 • Vaatwasser Whirlpool

  Deze Whirlpool vaatwasser is superstil met een geluidsniveau van slechts 44 dB. Dankzij PowerClean Pro is het niet meer nodig om de vaat voor te spoelen!

  Vanaf: 29,95p/m
 • Hobart FX serie

  De perfecte vaatwasser voor professioneel gebruik. Maximale capaciteit van 80 rekken per uur! Voordelig, snel en zuinig apparaat dat slechts 2 liter water per beurt gebruikt.

  Vanaf: 72,00p/m
 • Vaatwasser 3

  Geen vuile vaat meer dankzij een efficiënte vaatwasser. Bij Witgoedhuren zijn verschillende opties mogelijk!

  Vanaf: 15,00p/m