Skip to main content

Wasmachine huren Rotterdam

Heeft u een nieuwe wasmachine nodig? Uw wasmachine is onverwachts gesneuveld en helaas is er geen budget voor een nieuwe? En bent u woonachtig in Rotterdam (of omgeving)? Dan heeft Witgoed Huren de perfecte oplossing voor u! Wij verhuren witgoed apparaten waaronder ook wasmachines. U bent er zeker van dat u een kwalitatief goede wasmachine heeft, die er ook nog eens als nieuw eruit ziet én u hoeft niet in een keer een super groot bedrag te betalen. Wie wilt dat nou niet? Witgoed Huren weet als geen ander dat wasmachines onmisbaar zijn maar ook een groot kostenplaatje is. Daarom denken wij met u mee en verzorgen u een goede wasmachine. Wilt u een wasmachine huren in Rotterdam? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ons bereiken via 0486-460059 of stuur een mailtje naar info@witgoedhuren.nl. Wij zullen zo spoedig als mogelijk contact met u opnemen!

Vele voordelen van huren

Wanneer u een contract bij Witgoedhuren.nl is het abonnement na één jaar maandelijks opzegbaar. Ideaal wanneer u als student op kamers zit, maar bijvoorbeeld het afstuderen eraan komt. Of wanneer u gaat verhuizen en een tussen oplossing heeft kunt u makkelijk bij ons een wasmachine huren. Ook heeft u dan de mogelijkheid om eenvoudig uw contract na één jaar te stoppen of te verlengen met de mogelijkheid maandelijks opzegbaar.

Witgoedhuren.nl is niet alleen voordelig met het huren van wasmachine, verder zijn er nog andere voordelen. Deze sommen wij graag voor u op:

 • Gratis bezorging door heel Nederland;
 • Gratis plaatsen en aansluiten;
 • Extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten.

U krijgt extra korting bij het huren van meerdere witgoedproducten. Wilt u bijvoorbeeld een wasmachine huren in Rotterdam (en omgeving), maar twijfelt u over de huur van meerdere producten? Naast het huren van wasmachines vindt u de volgende witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl:

Huur direct uw wasmachine in Rotterdam!

Onze producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid. Ondanks dat kan er toch altijd een onverwachte storingen optreden. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar met een uitstekende service. Kunt u niets doen aan de storing? Wij verhelpen deze snel en kosteloos voor u.

Voor het huren van witgoedproducten kunt u het contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u erop terug. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over een product? Neem contact met ons op. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur voor eventuele vragen. Witgoedhuren.nl: wij zorgen voor huren zonder verdere zorgen!

Gratis bezorging en installatie

Wanneer u een wasmachine bij ons wilt lease in de omgeving Rotterdam, zullen wij deze binnen 24 uur geheel gratis bij u afleveren en installeren. Op het moment dat u kiest voor een product van ons zullen wij een afspraak met u inplannen zodat u niet lang op ons hoeft te wachten. Overdag niet thuis? Geen probleem! Wij leveren op werkdagen van 08:00 tot 22:00 uur. Heeft u een oud witgoed product staan en wilt u deze weg hebben? Deze zullen wij (indien u dit wenst) voor u afvoeren.

Huur direct uw wasmachine in Rotterdam

Onze producten zijn geselecteerd op betrouwbaarheid en kwaliteit. Ondanks dat kan er toch altijd een onverwachte storingen optreden. Witgoedhuren.nl staat voor u klaar met een uitstekende service. Bij de prijs zit standaard service en reparatie kosten inbegrepen. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan. Geeft uw wasmachine storing aan? Neem dan simpelweg contact met ons op en samen plannen we een passende afspraak met een van onze ervaren monteurs. De kosten een defect, storing of onderhoud zullen altijd onder onze verantwoording vallen. Onze ervaren specialisten van de technische dienst zullen deze dan nauwkeurig repareren. Is de wasmachine defect? Binnen no-time zorgen wij dat u een nieuwe wasmachine krijgt geleverd.

Voor het huren van witgoedproducten kunt u het contactformulier invullen. Wij komen dan zo spoedig mogelijk bij u erop terug. Heeft u vragen over onze mogelijkheden of wilt u meer informatie over een product? Neem contact met ons op via info@witgoedhuren.nl of 0486-460059. Wij zijn telefonisch bereikbaar van 10.00 tot 22.00 uur voor al uw vragen. Witgoedhuren.nl: wij zorgen voor huren zonder verdere zorgen!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m