Skip to main content

Wasmachine verhuur

U kunt terecht bij Witgoedhuren.nl voor wasmachine verhuur. Wij verhuren een uitgebreid assortiment aan witgoedproducten. U kunt bij ons terecht voor onder andere:

Uiteraard herbergt het assortiment van Witgoedhuren.nl ook wasdroogcombinaties. Ideaal wanneer u iets minder ruimte thuis heeft, maar toch een wasmachine en droger wilt combineren.

Geen onvoorziene kosten wasmachine huren

Het huren van witgoedproducten brengt enkele voordelen met zich mee. Zeg maar gedag tegen hoge aanschafprijzen en huur voor een laag maandelijks bedrag. Zeg nu zelf: wie wil dat nu niet? Eventuele kosten, aan bijvoorbeeld onderhoud, zijn tevens niet voor u. Bij eventuele defecten kunt u bij ons terecht. In korte tijd zorgt Witgoedhuren.nl dat uw wasmachine weer draait. Onze monteur wordt ingepland op een tijdstip dat het u behaagt. U weet bij ons precies waar u aan toe bent, zonder dat u opgescheept zit met onvoorziene kosten.

Waarom een wasmachine leasen bij Witgoedhuren.nl?

Witgoedhuren.nl biedt vele voordelen. Door jarenlange ervaring kunt u bij ons diverse witgoedproducten huren zonder zorgen. De volgende voordelen heeft u bij Witgoedhuren.nl:

 • Budget Extra;
 • Wij sluiten de witgoedproducten voor u aan;
 • Wij nemen uw oude/kapotte witgoed weer mee.

Budget-extra is dé oplossing voor het huren van meerdere witgoedproducten. U verkrijgt namelijk een mooie korting bij het huren van minimaal drie witgoedapparaten. Uit ervaring kunnen wij zeggen dat dit vooral heel aantrekkelijk voor studenten is!

Neem contact met ons op

Wij hebben ruim 15 jaar ervaring in het verhuren van witgoedproducten. Wij maken het mogelijk om al vanaf €14,- per maand te leasen! Heeft u vragen over onze producten? Onze klantenservice is dagelijks van 10:00 tot 22:00 uur bereikbaar. Neem contact met ons op via 0486-460059 of stuur een mail naar info@witgoedhuren.nl. Wij maken huren zonder verdere zorgen mogelijk!

Hieronder vindt u diverse witgoedproducten. Voor een passend advies verzoeken wij u om onze specialisten te raadplegen.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m