Wasmachine leasen Zwolle

Zowel studenten als zakelijke klanten kunnen uitstekend bij ons terecht voor het leasen van witgoed. Wilt u een wasmachine leasen in de omgeving van Zwolle? Witgoedhuren.nl biedt een uitgebreid assortiment van wasmachines. Bekijk de mogelijkheden op onze website of neem contact op voor passend advies. U kunt onze specialisten bereiken via (0486)-460059 en info@witgoedhuren.nl. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van een wasmachine in regio Zwolle!

Witgoed leasen: gerenommeerde merken

Van drogers tot fornuizen en van koelkasten tot diepvriezers, wij verhuren een prachtige aanbod aan witgoed. U kunt bij ons terecht voor de volgende gerenommeerde merken:

 • Samsung;
 • AEG;
 • Zanussi;
 • Miele;
 • Haier.

Bij het huren van meerdere witgoedproducten verkrijgt u zelfs een leuke korting op uw maandbedrag. Meer informatie omtrent het krijgen van een korting vindt u onder over ons. Neem gerust een kijkje en maak kennis met ‘budget-extra’.

Witgoedhuren.nl: dé specialist in witgoed!

Kiest u voor Witgoedhuren.nl? Dan kunt u rekenen op een snelle bezorging, aansluiting van uw nieuwe witgoedproducten én een uitstekende service. Heeft u te maken met een ongemak aan uw witgoedproduct? Indien u niets kunt doen aan het gemak, komen de eventuele kosten voor de rekening van Witgoedhuren.nl. Wij staan voor helder en zorgeloos huren. Dit maken wij te allen tijde mogelijk!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Bent u woonachtig in Zwolle en geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine? U kunt eenvoudig een offerte aanvragen door contact met ons op te nemen. Wij gaan vervolgens graag het gesprek met u aan, zodat u het juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt!

Witgoedhuren.nl: voor het huren van witgoed zonder verdere zorgen in de omgeving van Zwolle!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m