Skip to main content

Wasmachine leasen zonder BKR

Wilt u graag een wasmachine leasen zonder BKR? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Wij staan voor heldere communicatie en zorgeloos witgoed huren. Al vele studenten en bedrijven maken gebruik van onze dienstverlening. Geïnteresseerd? Vraag eenvoudig een offerte aan. Voor passend advies verzoeken wij u om ons een belletje te geven. Dit doet u via telefoonnummer: 0486-460059. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van uw wasmachine zonder BKR!

De voordelen van het leasen van een wasmachine

Het aanschaffen van een nieuwe wasmachine is vaak een dure aangelegenheid. Studenten hebben meestal maar een laag budget en voor hen is het leasen van een wasmachine een ideale oplossing. Maar ook particulieren maken graag gebruik van deze mogelijkheid, want een wasmachine gaat altijd kapot op het verkeerde moment, en een nieuwe aanschaffen zit er dan vaak niet in. Wanneer u een wasmachine huurt bij Witgoedhuren.nl, heeft u binnen 24 uur een splinternieuw apparaat in huis, voor een vast laag bedrag per maand! Bovendien hoeft u niet bang te zijn dat u een BKR-registratie op uw naam krijgt door het leasen van een wasmachine bij ons.

Flexibel

Wanneer u een wasmachine gaat leasen bij Witgoedhuren.nl, hoeft u zich naast de BKR-registratie ook geen zorgen te maken over flexibiliteit. Het leasecontract is namelijk na een jaar al maandelijks opzegbaar. Bovendien is het mogelijk om het contract tussentijds op naam van iemand anders over te zetten. Heel handig als u onverwacht gaat verhuizen en uw huisgenoten gebruik willen blijven maken van het apparaat!

Een wasmachine met vele mogelijkheden

Zowel particulieren als ondernemers kunnen bij ons terecht voor het leasen van een wasmachine. Wilt u een wasmachine huren voor zakelijk gebruik? Neemt u dan gerust een kijkje onder zakelijk voor ons aanbod aan professionele wasmachines. Wilt u als student een wasmachine leasen zonder BKR? U vindt in het assortiment al een Zanussi wasmachine te huur vanaf €12,- per maand. Verder kunt u bij ons terecht voor het leasen van de volgende merken:

 • AEG;
 • Haier;
 • Miele;
 • Samsung;
 • Zanussi.

Bekijk op uw gemak de mogelijkheden op onze website. Wilt u liever passend advies? Witgoedhuren.nl denkt graag met u mee, zodat u dé juiste wasautomaat thuis verkrijgt.

Dé specialist in witgoed

Tegenwoordig zijn wij uitgegroeid tot dé witgoedspecialist van Nederland. Klanten kiezen voor Witgoedhuren.nl vanwege onze belofte: helder en zorgeloos huren. Dit betekent dat u bij ons kunt rekenen op een transparante werkwijze, gratis aansluiting én een snelle levering. Bovendien denken wij aan het gemak van u als klant. Heeft u te maken met een probleem? Dan zijn wij snel ter plaatse om het ongemak uit de wereld te helpen. Uiteraard komen de eventuele kosten voor onze rekening te liggen (bij correct gebruik van het product). En mocht het euvel door onze monteurs onverhoopt niet te verhelpen zijn, dan zorgen wij voor gratis vervanging. Nooit meer onverwachte kosten dus!

Vraag eenvoudig een offerte aan

Heeft u vragen? Wilt u een direct een wasmachine leasen zonder BKR? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden. Wij helpen u graag.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m