Skip to main content

Wasmachine leasen zakelijk

Witgoedhuren.nl maakt het voor zakelijke klanten zeer aantrekkelijk om een wasmachine te leasen. Bent u werkzaam voor een bedrijf, (zorg)instelling of gemeente? Dan denken wij graag met u mee op het gebied van witgoed. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag direct een offerte aan via onze website. Samen zorgen we ervoor dat u hét juiste witgoedproduct in uw omgeving verkrijgt.

Een professionele Miele wasmachine leasen

Als specialist in witgoed hebben wij een prachtig aanbod aan wasmachines voor zakelijke klanten. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan een Miele PW5065 professionele wasmachine. Wilt u voor zakelijk gebruik een wasmachine leasen? Dan raden wij ten zeerste de Miele PW5065 wasmachine aan. Hieronder vindt u enkele kenmerken van deze wasmachine:

 • Laag water- en stroomverbruik;
 • Grote trommelinhoud;
 • Veel programma’s, bijvoorbeeld desinfectieprogramma.

Witgoedproducten leasen van gerenommeerde merken

Met betrekking tot het leasen van witgoed voor zakelijk gebruik kunt u bij ons terecht voor gerenommeerde merken. Een belangrijke kernwaarde van onze dienstverlening is het leveren van kwaliteit. Bij de samenstelling van ons huidige assortiment hebben wij dan ook gekozen voor top kwaliteit producten. In het assortiment van Witgoedhuren.nl vindt u onder andere AEG, Haier, Samsung en Zanussi. Neem gerust op uw gemak een kijkje op onze website voor de mogelijkheden op witgoedgebied. Zo kunt u, naast wasmachines, de volgende witgoedproducten leasen: drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten en vriezers.

Kiest u voor het leasen van minimaal drie witgoedproducten? Dan treedt budget-extra in werking, waarbij u leuke kortingen op uw maandbedrag verkrijgt.

Vraag direct een offerte aan

Een wasmachine leasen voor zakelijk gebruik doet u bij Witgoedhuren.nl, úw specialist in witgoed. Voor het aanvragen van een offerte contacteren u ons op info@witgoedhuren.nl, 0486-460059 of 06-11123404. Wij zorgen ervoor dat u zorgeloos witgoed huurt/least.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m