Skip to main content

Wasmachine leasen Vlissingen

Bent u student en studeert u in de provincie Zeeland? Van Middelburg tot Vlissingen, uw wasmachine least u bij Witgoedhuren.nl. Als specialist in witgoedverhuur herbergen wij een uitgebreid assortiment van wasmachines. Voor het aantrekkelijke maandbedrag van €12,- huurt u al een kwaliteitsproduct. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het leasen van uw nieuwe wasmachine in de omgeving van Vlissingen.

Leasen zonder BKR

U least uw wasmachine bij Witgoedhuren.nl zonder BKR. Dit is een echte aanrader voor studenten. Verder kiezen klanten voor ons vanwege de volgende voordelen:

 • Scherpe prijzen;
 • Gratis afvoeren van oude witgoedproducten;
 • All-in service met onderhoud en reparatie.

Bij interesse in het leasen van meerdere witgoedapparaten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan gericht met u meedenken, zodat u dé juiste witgoedapparaten bij u thuis verkrijgt. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Een leuke korting op uw maandfactuur, wie wil dit nu niet?

Al meer dan 15 jaar ervaring

Hedendaags hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in witgoedverhuur. Wij maken daarom ”helder en zorgeloos witgoed huren” altijd waar voor onze klanten. Hier zijn wij meer dan trots op. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van wasmachines, drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Wilt u passend advies? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0486-460059, geheel vrijblijvend.

Vraag een offerte aan

In regio Vlissingen is Witgoedhuren.nl dé aangewezen specialist voor het leasen van uw nieuwe wasmachine. Neem contact op voor het aanvragen van een offerte. Samen zorgen we ervoor dat u te allen tijde beschikt over hét juiste witgoedapparaat.

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m