Skip to main content

Wasmachine leasen Vlissingen

Bent u student en studeert u in de provincie Zeeland? Van Middelburg tot Vlissingen, uw wasmachine least u bij Witgoedhuren.nl. Als specialist in witgoedverhuur herbergen wij een uitgebreid assortiment van wasmachines. Voor het aantrekkelijke maandbedrag van €12,- huurt u al een kwaliteitsproduct. Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen u graag bij het leasen van uw nieuwe wasmachine in de omgeving van Vlissingen.

Leasen zonder BKR

U least uw wasmachine bij Witgoedhuren.nl zonder BKR. Dit is een echte aanrader voor studenten. Verder kiezen klanten voor ons vanwege de volgende voordelen:

 • Scherpe prijzen;
 • Gratis afvoeren van oude witgoedproducten;
 • All-in service met onderhoud en reparatie.

Bij interesse in het leasen van meerdere witgoedapparaten verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij kunnen dan gericht met u meedenken, zodat u dé juiste witgoedapparaten bij u thuis verkrijgt. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten. Een leuke korting op uw maandfactuur, wie wil dit nu niet?

Al meer dan 15 jaar ervaring

Hedendaags hebben wij een ruime ervaring opgebouwd in witgoedverhuur. Wij maken daarom ”helder en zorgeloos witgoed huren” altijd waar voor onze klanten. Hier zijn wij meer dan trots op. Bekijk op uw gemak de mogelijkheden online. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van wasmachines, drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Wilt u passend advies? Geef ons gerust een belletje op telefoonnummer: 0486-460059, geheel vrijblijvend.

Vraag een offerte aan

In regio Vlissingen is Witgoedhuren.nl dé aangewezen specialist voor het leasen van uw nieuwe wasmachine. Neem contact op voor het aanvragen van een offerte. Samen zorgen we ervoor dat u te allen tijde beschikt over hét juiste witgoedapparaat.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m