Skip to main content

Wasmachine leasen Tilburg

Zit u op kamers in Tilburg, maar heeft u geen geld voor dure huishoudelijke apparaten? Studenten kunnen uitstekend bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren van witgoedproducten. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of laat u adviseren per telefoon. Wij maken het mogelijk om bijvoorbeeld een wasmachine te leasen voor een aantrekkelijk maandbedrag in regio Tilburg!

Huren van wasmachine voor laag bedrag per maand

In Tilburg en omgeving krijgen wij vaak aanvragen van studenten om een wasmachine te leasen. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

 • Snelle levertijden (binnen 24 uur);
 • Levering in de avonduren is (tot 22 uur) mogelijk;
 • Aansluiten van de wasmachine;
 • Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Als u bij witgoedhuren.nl uw witgoed product wilt lease dan bent u verzekerd van een all/in overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat, als u een contract met ons aangaat, uw witgoed product binnen 24 uur geleverd wordt. Telefonisch maken wij een afspraak voor levering zodat u niet heel de dag hoeft te wachten. Alleen s’avonds thuis? Geen probleem! Wij leveren op werkdagen tot 22:00. Omdat u all-in huurt sluiten onze specialisten uw wasmachine zorgvuldig aan én nemen zelfs uw oude apparaat mee indien nodig. Geeft u wasmachine storing aan? Werkt de wasmachine niet naar behoren? Witgoedhuren.nl is verantwoordelijk voor de onderhoud/reparatie kosten. Onze eigen specialisten van de technische dienst komen graag bij uw langs om het probleem op te lossen. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan want óók deze zitten bij uw maandbedrag inbegrepen.

Verder staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al bij ons een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand! Kortom: maak direct gebruik van ons all-in contract en huur zorgeloos witgoed voor een laag bedrag per maand!

Lease meerdere witgoedproducten

Bent u geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Zoals een vaatwasser of vriezer? Bij Witgoedhuren.nl kunt u zowel wasmachines, koelkasten, vriezers, ovens als gasfornuizen huren. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Dit betekent aantrekkelijke kortingen op uw maandbedrag!

Lease nu bij Witgoedhuren.nl!

Is het tijd voor een nieuwe wasmachine? Heeft u moeite met het aanschaffen van een nieuwe wasmachine door de hoge kosten en woont u in de omgeving Tilburg? Witgoedhuren.nl heeft dé oplossing voor u! Huur uw wasmachine. Ook voor studenten is dit een zeer aantrekkelijk aanbod. Geen hoge aanschafkosten maar maandelijks een laag all-in bedrag. Neem direct contact op voor het leasen van witgoed in regio Tilburg. Bij enige vragen kunt u ons bereiken via 0486-460059 en info@witgoedhuren.nl. Ook bij onverwachte problemen aan uw huidige witgoedproducten, verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen voor reparatie. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in Tilburg en omgeving!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m