Skip to main content

Wasmachine leasen Tilburg

Zit u op kamers in Tilburg, maar heeft u geen geld voor dure huishoudelijke apparaten? Studenten kunnen uitstekend bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren van witgoedproducten. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of laat u adviseren per telefoon. Wij maken het mogelijk om bijvoorbeeld een wasmachine te leasen voor een aantrekkelijk maandbedrag in regio Tilburg!

Huren van wasmachine voor laag bedrag per maand

In Tilburg en omgeving krijgen wij vaak aanvragen van studenten om een wasmachine te leasen. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op:

• Snelle levertijden (binnen 24 uur);

• Levering in de avonduren is (tot 22 uur) mogelijk;

• Aansluiten van de wasmachine;

• Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Als u bij witgoedhuren.nl uw witgoed product wilt lease dan bent u verzekerd van een all/in overeenkomst. Wij zorgen ervoor dat, als u een contract met ons aangaat, uw witgoed product binnen 24 uur geleverd wordt. Telefonisch maken wij een afspraak voor levering zodat u niet heel de dag hoeft te wachten. Alleen s’avonds thuis? Geen probleem! Wij leveren op werkdagen tot 22:00. Omdat u all-in huurt sluiten onze specialisten uw wasmachine zorgvuldig aan én nemen zelfs uw oude apparaat mee indien nodig. Geeft u wasmachine storing aan? Werkt de wasmachine niet naar behoren? Witgoedhuren.nl is verantwoordelijk voor de onderhoud/reparatie kosten. Onze eigen specialisten van de technische dienst komen graag bij uw langs om het probleem op te lossen. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan want óók deze zitten bij uw maandbedrag inbegrepen.

Verder staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al bij ons een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand! Kortom: maak direct gebruik van ons all-in contract en huur zorgeloos witgoed voor een laag bedrag per maand!

Lease meerdere witgoedproducten

Bent u geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Zoals een vaatwasser of vriezer? Bij Witgoedhuren.nl kunt u zowel wasmachines, koelkasten, vriezers, ovens als gasfornuizen huren. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Dit betekent aantrekkelijke kortingen op uw maandbedrag!

Lease nu bij Witgoedhuren.nl!

Is het tijd voor een nieuwe wasmachine? Heeft u moeite met het aanschaffen van een nieuwe wasmachine door de hoge kosten en woont u in de omgeving Tilburg? Witgoedhuren.nl heeft dé oplossing voor u! Huur uw wasmachine. Ook voor studenten is dit een zeer aantrekkelijk aanbod. Geen hoge aanschafkosten maar maandelijks een laag all-in bedrag. Neem direct contact op voor het leasen van witgoed in regio Tilburg. Bij enige vragen kunt u ons bereiken via 0486-460059 en info@witgoedhuren.nl. Ook bij onverwachte problemen aan uw huidige witgoedproducten, verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen voor reparatie. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in Tilburg en omgeving!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m