Wasmachine leasen Tilburg

Zit u op kamers in Tilburg, maar heeft u geen geld voor dure huishoudelijke apparaten? Studenten kunnen uitstekend bij Witgoedhuren.nl terecht voor het huren van witgoedproducten. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website of laat u adviseren per telefoon. Wij maken het mogelijk om bijvoorbeeld een wasmachine te leasen voor een aantrekkelijk maandbedrag in regio Tilburg!

Huren van wasmachine voor laag bedrag per maand

In Tilburg en omgeving krijgen wij vaak aanvragen van studenten om een wasmachine te leasen. U kunt bij Witgoedhuren.nl rekenen op:
• Snelle levertijden (binnen 24 uur);
• Levering in de avonduren is (tot 22 uur) mogelijk;
• Aansluiten van de wasmachine;
• Geen extra kosten voor onderhoud en/of reparatie.

Verder staan wij voor het verhuren van witgoedproducten voor een aantrekkelijk maandbedrag. Zo kunt u al bij ons een Zanussi wasmachine leasen vanaf €12,- per maand! Kortom: maak direct gebruik van ons all-in contract en huur zorgeloos witgoed voor een laag bedrag per maand!

Lease meerdere witgoedproducten

Bent u geïnteresseerd in het leasen van meerdere witgoedproducten? Zoals een vaatwasser of vriezer? Bij Witgoedhuren.nl kunt u zowel wasmachines, koelkasten, vriezers, ovens als gasfornuizen huren. Bovendien treedt budget-extra in werking bij het huren van meerdere witgoedproducten. Dit betekent aantrekkelijke kortingen op uw maandbedrag!

Lease nu bij Witgoedhuren.nl!

Neem direct contact op voor het leasen van witgoed in regio Tilburg. Bij enige vragen kunt u ons bereiken via 0486-460059 en info@witgoedhuren.nl. Ook bij onverwachte problemen aan uw huidige witgoedproducten, verzoeken wij u om zo snel mogelijk contact op te nemen voor reparatie. Witgoedhuren.nl: voor het leasen van wasmachines in Tilburg en omgeving!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m