Skip to main content

Wasmachine leasen Sittard

Bent u als student al enige tijd op zoek naar een betaalbare wasmachine in regio Sittard? Heeft u moeite met het vinden van een betaalbare wasmachine? Stop met zoeken en start met leasen. Bij Witgoedhuren.nl vindt u splinternieuwe wasmachines voor een vaste lage prijs per maand. Dit is erg voordelig voor u als particulier. Zo hoeft u niet meer te denken aan de hoge aanschafprijs.

Compleet in witgoed

Met onze jarenlange ervaring in de witgoedbranche hebben wij al vele klanten blij gemaakt met de kwaliteit die Witgoedhuren.nl levert. Naast het leasen van wasmachines kunt u bij ons terecht voor koelkasten, gasfornuizen, drogers en vaatwassers. Door ons uitgebreide assortiment zijn wij compleet in witgoed.

Bij Witgoedhuren.nl kiest u voor kwaliteit

Als u voor Witgoedhuren.nl kiest, dan kunt u rekenen op kwaliteit. Verder staan wij voor:

 • Aansluiting van nieuwe apparaten én eventueel meenemen van oude apparaten;
 • Na een contract van één jaar maandelijks opzegbaar;
 • Gratis bezorging binnen 24 uur;
 • Budget-extra, met korting, bij het huren van meerdere apparaten.

Kortom, wij maken het leasen van witgoed zeer aantrekkelijk. Wij denken met u mee en zorgen dat u het juiste witgoedproduct bij u thuis verkrijgt.

Lease gerenommeerde merken

Bij Witgoedhuren.nl verhuren wij witgoedproducten van diverse topmerken. Met betrekking tot wasmachines kunt u bij ons terecht voor het leasen van de volgende topmerken: AEG, Haier, Miele, Samsung, Zanussi. Bovendien least u bij Witgoedhuren.nl uw wasmachine zonder BKR. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het leasen van wasmachines in de omgeving van Sittard.

Neem contact met ons op

Bent u al overtuigd dat Witgoedhuren.nl dé witgoedspecialist in regio Sittard is? Bent u student of iemand die geïnteresseerd is in één van onze wasmachines? Neem dan contact met ons op, wij staan klaar om u te helpen.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m