Skip to main content

Wasmachine leasen Middelburg

Bespaar als student eenvoudig op maandlasten door het huren van witgoed. Zit u op kamers in Middelburg en wilt u een wasmachine leasen? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk een compleet assortiment van wasmachines. Bekijk de mogelijkheden online en vraag vervolgens een offerte aan. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag gericht met u mee

Het gemak van witgoed leasen

Witgoed leasen brengt een ongekend gemak met zich mee. Vooral als u kiest voor Witgoedhuren.nl. U kunt namelijk bij ons rekenen op het volgende:

 • Gratis afvoeren van oude witgoedproducten;
 • Na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • All-in service met onderhoud en reparatie.

U leest het goed; wij bieden een all-in service. Is uw witgoedapparaat kapot of werkt het niet meer naar behoren? Hoewel wij onze producten uitsluitend op kwaliteit selecteren, zit een ongemak in een klein hoekje. Bij het optreden van een ongemak zijn onze specialisten snel ter plaatse om het helpen. Onvoorziene kosten komen vervolgens veelal voor de rekening van Witgoedhuren.nl. Meer informatie omtrent het gemak van witgoed leasen vindt u onder over ons. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de voordelen van witgoed huren.

Compleet aanbod aan witgoed

Helder en zorgeloos witgoed huren, wij maken dit altijd waar voor onze klanten. Door ons complete aanbod aan witgoed least u bij ons te allen tijde hét juiste witgoedproduct. Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het huren van drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers.

Stel gerust uw vragen

Eventuele vragen stelt u eenvoudig door ons een belletje te geven: 0486-460059. Als specialist in witgoedverhuur laten wij graag aan u zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van uw wasmachine in regio Middelburg.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m