Skip to main content

Wasmachine leasen Middelburg

Bespaar als student eenvoudig op maandlasten door het huren van witgoed. Zit u op kamers in Middelburg en wilt u een wasmachine leasen? Dan bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Wij verhuren namelijk een compleet assortiment van wasmachines. Bekijk de mogelijkheden online en vraag vervolgens een offerte aan. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Wij denken graag gericht met u mee

Het gemak van witgoed leasen

Witgoed leasen brengt een ongekend gemak met zich mee. Vooral als u kiest voor Witgoedhuren.nl. U kunt namelijk bij ons rekenen op het volgende:

 • Gratis afvoeren van oude witgoedproducten;
 • Na één jaar maandelijks opzegbaar;
 • All-in service met onderhoud en reparatie.

U leest het goed; wij bieden een all-in service. Is uw witgoedapparaat kapot of werkt het niet meer naar behoren? Hoewel wij onze producten uitsluitend op kwaliteit selecteren, zit een ongemak in een klein hoekje. Bij het optreden van een ongemak zijn onze specialisten snel ter plaatse om het helpen. Onvoorziene kosten komen vervolgens veelal voor de rekening van Witgoedhuren.nl. Meer informatie omtrent het gemak van witgoed leasen vindt u onder over ons. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de voordelen van witgoed huren.

Compleet aanbod aan witgoed

Helder en zorgeloos witgoed huren, wij maken dit altijd waar voor onze klanten. Door ons complete aanbod aan witgoed least u bij ons te allen tijde hét juiste witgoedproduct. Naast wasmachines kunt u bij ons terecht voor het huren van drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers.

Stel gerust uw vragen

Eventuele vragen stelt u eenvoudig door ons een belletje te geven: 0486-460059. Als specialist in witgoedverhuur laten wij graag aan u zien dat u bij Witgoedhuren.nl moet zijn voor het leasen van uw wasmachine in regio Middelburg.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m