Skip to main content

Wasmachine leasen Leiden

Bent u student en geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Leiden? Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van wasmachines van topkwaliteit. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website en vraag een offerte aan. Liever passend advies voor de juiste wasautomaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Witgoedhuren.nl laat graag aan u zien waarom wij dé specialist zijn voor het leasen van wasmachines in regio Leiden!

Leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag

Wij herbergen een prachtig assortiment van diverse witgoedproducten. U kunt bij ons terecht voor het leasen van:

Van Samsung tot Miele en van AEG tot Zanussi, Witgoedhuren.nl verhuurt uitsluitend topkwaliteit witgoedproducten. Heeft u interesse in het leasen van meerdere apparaten? Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit wil zeggen dat u extra kortingen op uw maandbedrag verkrijgt. Huren met extra korting; Witgoedhuren.nl maakt leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag mogelijk in Leiden en omgeving!

Witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl

Het leasen van witgoed is zeer voordelig bij Witgoedhuren,nl. Verder kunt u rekenen op complete ontzorging. Heeft u problemen met het witgoedproduct en treft u geen blaam? Kosten voor reparaties en onderhoud komen dan voor onze rekening. Kortom: wij maken leasen zonder zorgen mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Geniet in korte tijd van uw nieuwe wasmachine door het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Witgoedhuren.nl. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken welke wasmachine in uw omgeving past. Witgoedhuren.nl: dé specialist in het leasen van wasmachines in regio Leiden!

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m