Wasmachine leasen Leiden

Bent u student en geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Leiden? Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van wasmachines van topkwaliteit. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website en vraag een offerte aan. Liever passend advies voor de juiste wasautomaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Witgoedhuren.nl laat graag aan u zien waarom wij dé specialist zijn voor het leasen van wasmachines in regio Leiden!

Leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag

Wij herbergen een prachtig assortiment van diverse witgoedproducten. U kunt bij ons terecht voor het leasen van:

Van Samsung tot Miele en van AEG tot Zanussi, Witgoedhuren.nl verhuurt uitsluitend topkwaliteit witgoedproducten. Heeft u interesse in het leasen van meerdere apparaten? Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit wil zeggen dat u extra kortingen op uw maandbedrag verkrijgt. Huren met extra korting; Witgoedhuren.nl maakt leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag mogelijk in Leiden en omgeving!

Witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl

Het leasen van witgoed is zeer voordelig bij Witgoedhuren,nl. Verder kunt u rekenen op complete ontzorging. Heeft u problemen met het witgoedproduct en treft u geen blaam? Kosten voor reparaties en onderhoud komen dan voor onze rekening. Kortom: wij maken leasen zonder zorgen mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Geniet in korte tijd van uw nieuwe wasmachine door het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Witgoedhuren.nl. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken welke wasmachine in uw omgeving past. Witgoedhuren.nl: dé specialist in het leasen van wasmachines in regio Leiden!

 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m
 • Zanussi ZWF71663W

  Huur makkelijk en voordelig een Zanussi ZWF71663W wasmachine. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 13,00p/m
 • AEG L76485DF

  Wilt u een AEG L76485DF wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt of least verdelig wasmachines!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 8KG 1400 toeren

  Alles in 1 keer wassen is mogelijk bij de Zanussi 8KG 1400 toeren wasmachine, met de grote vulopening en extra grote trommelinhoud. Huur direct uw witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 14,00p/m
 • AEG L62482NFL

  Wilt u een AEG L62482NFL wasmachine huren? Vanaf slechts €15,- per maand? Vraag direct een offerte aan bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in het verhuren van witgoedproducten!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Samsung 1400 toeren

  Huur uw Samsung 1400 toeren wasmachine direct bij Witgoedhuren.nl. Bij ons huurt u makkelijk en voordelig voor een laag bedrag per maand!

  Vanaf: 19,00p/m
 • Miele PW5065 professionele wasmachine

  Wilt u een Miele PW5065 professionele wasmachine huren? Wij verhuren voor zakelijk gebruik diverse wasmachines. Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 43,56p/m