Skip to main content

Wasmachine leasen Leiden

Bent u student en geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Leiden? Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van wasmachines van topkwaliteit. Bekijk direct de mogelijkheden op onze website en vraag een offerte aan. Liever passend advies voor de juiste wasautomaat? Neem dan vrijblijvend contact op met onze specialisten. Witgoedhuren.nl laat graag aan u zien waarom wij dé specialist zijn voor het leasen van wasmachines in regio Leiden!

Leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag

Wij herbergen een prachtig assortiment van diverse witgoedproducten. U kunt bij ons terecht voor het leasen van:

Van Samsung tot Miele en van AEG tot Zanussi, Witgoedhuren.nl verhuurt uitsluitend topkwaliteit witgoedproducten. Heeft u interesse in het leasen van meerdere apparaten? Bij het huren van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit wil zeggen dat u extra kortingen op uw maandbedrag verkrijgt. Huren met extra korting; Witgoedhuren.nl maakt leasen van witgoed voor een aantrekkelijk maandbedrag mogelijk in Leiden en omgeving!

Witgoed leasen bij Witgoedhuren.nl

Het leasen van witgoed is zeer voordelig bij Witgoedhuren,nl. Verder kunt u rekenen op complete ontzorging. Heeft u problemen met het witgoedproduct en treft u geen blaam? Kosten voor reparaties en onderhoud komen dan voor onze rekening. Kortom: wij maken leasen zonder zorgen mogelijk!

Vraag direct een offerte aan

Geniet in korte tijd van uw nieuwe wasmachine door het aanvragen van een offerte. Heeft u vragen of wilt u meer informatie omtrent onze producten? Neem dan vrijblijvend contact op met Witgoedhuren.nl. Wij gaan graag het gesprek met u aan om te kijken welke wasmachine in uw omgeving past. Witgoedhuren.nl: dé specialist in het leasen van wasmachines in regio Leiden!

 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m
 • Haier HW80-B14266

  WIlt u een Haier HW80-B14266 wasmachine huren? Wij zijn dé specialist in het verhuren van witgoed. Bekijk direct de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl

  Vanaf: 12,50p/m