Skip to main content

Wasmachine leasen Leeuwarden

Zit u op kamers in Leeuwarden en wilt u een wasmachine leasen? Een wasmachine huren is zeer aantrekkelijk voor studenten. Zo heeft u niet te maken met de hoge aanschafwaarde van witgoed, terwijl u voor een aantrekkelijk bedrag per maand kunt huren. Witgoedhuren.nl maakt het al mogelijk om een wasmachine te leasen vanaf €12,- in regio Leeuwarden. Bekijk de mogelijkheden op onze website en lease direct. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen.

Vaatwassers, drogers en meer

In Leeuwarden en omgeving leasen al vele studenten een wasmachine bij Witgoedhuren.nl, dé specialist in witgoed. Naast wasmachines kunt u er ook voor kiezen om één van de volgende witgoedproducten bij ons te leasen:

Waarom leasen bij Witgoedhuren.nl?

Wij staan voor het zorgeloos huren of leasen van witgoedproducten. Dit doen wij op een transparante én flexibele manier, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Heeft u een ongemak met uw witgoedproduct? Vervelend! Ondanks dat wij onze witgoedproducten op kwaliteit selecteren, kunnen er toch onvoorziene storingen optreden. Uiteraard dient een probleem of storing zo snel mogelijk opgelost te worden. Indien u geen blaam treft, neemt Witgoedhuren.nl de kosten voor reparatie ter eigen verantwoording. Bovendien wordt er een monteur ingepland wanneer het u uitkomt. Kiest u voor gemak? Dan least u uw witgoedproducten bij Witgoedhuren.nl.

Extra korting op uw factuur

Wist u dat u extra korting op uw maandelijkse bedrag verkrijgt bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten? Nee? Wij laten u graag kennismaken met budget-extra, ofwel aantrekkelijke kortingen op uw factuur. Neem voor meer informatie een kijkje onder over ons.

Neem contact met ons op

Interesse in het leasen van een wasmachine in de omgeving van Leeuwarden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Onze specialisten denken graag met u mee, zodat u het juiste witgoedproduct op uw kamer verkrijgt.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  Wilt u de Zanussi bovenlader wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Wilt u de Indesit wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Wilt u de Samsung wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0

  Wilt u de LG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Wilt u de AEG wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Wilt u de Bosch wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Wilt u de Beko wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Wilt u de LG f4wv208s3 wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Wilt u de Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden. U huurt makkelijk en voordelig witgoed bij Witgoedhuren.nl!

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Wilt u een Whirlpool wasmachine huren? Bekijk de mogelijkheden bij Witgoedhuren.nl. Bij ons kunt u makkelijk en voordelig witgoed huren!

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren

  Huur uw Zanussi 1600 toeren wasmachine eenvoudig en voordelig voor een laag bedrag per maand bij Witgoedhuren.nl. Bekijk direct de mogelijkheden!

  Vanaf: 12,00p/m