Skip to main content

Wasmachine leasen Hoofddorp

Voor het huren van wasmachines bent u bij Witgoedhuren.nl aan het juiste adres. Zo leasen bij ons al vele studenten een wasmachine in Hoofddorp en omgeving. Bent u student en wilt u voor een aantrekkelijk bedrag per maand uw wasmachine huren? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan via onze website. Wij komen vervolgens zo snel mogelijk bij u terug met een concurrerende offerte. Uiteraard kunt u ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Wij voorzien u graag van een passend advies.

Hoge kwaliteit, scherpe prijs

Witgoedhuren.nl staat voor het verhuren van hoge kwaliteit producten. Zo kunt u bij ons terecht voor het leasen van gerenommeerde merken. U kunt dan bijvoorbeeld denken aan AEG, Bosch en Miele. Bent u woonachtig in regio Hoofddorp en geïnteresseerd in het leasen van een wasmachine? U kiest met Witgoedhuren.nl voor de onderstaande kenmerken:

 • Hoge kwaliteit, scherpe prijs;
 • Gratis bezorging binnen 24 uur;
 • All-in contract, inclusief installatie en onderhoud.

Complete specialist in witgoed

U least bij Witgoedhuren.nl uw wasmachine al vanaf €12,- per maand. Verder staan wij voor het helder én zorgeloos verhuren van witgoedproducten. Wij bieden een all-in contract, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over onverhoopte storingen en reparaties. Door onze snelle levering heeft u het gewenste witgoedproduct bovendien binnen afzienbare tijd in huis.

Als complete specialist in witgoed kunt u daarnaast bij ons terecht voor andere witgoedproducten. Gedacht kan worden aan drogers, vaatwassers, gasfornuizen, koelkasten én vriezers. Heeft u interesse in het leasen van meerdere witgoedproducten? Bij het leasen van minimaal drie witgoedproducten treedt budget-extra in werking. Dit betekent een aanzienlijke korting op uw maandfactuur. Kortom: witgoedproducten least u bij dé specialist in witgoed: Witgoedhuren.nl.

Neem contact op

Heeft u nog een vraag of wenst u meer informatie omtrent één van onze witgoedproducten? Neemt u dan gerust contact met ons op. Wij laten graag aan u zien dat u uw wasmachine least bij Witgoedhuren.nl in regio Hoofddorp.

 • MIELE WSD 023 WCS

  Deze Miele wasmachine met een vulgewicht van max. 9 kg is zeer energiezuinig. Met o.a. de optie “Voorstrijken” en SoftCare trommel voor perfecte wasbescherming.

  Vanaf: 29,00p/m
 • Zanussi bovenlader ZWY61225NW

  De Zanussi bovenlader wasmachine maakt het vullen van de wasmachine eenvoudig. Dankzij de smalle breedte van slechts 40 cm is hij ideaal voor kleinere ruimtes. Met een vulgewicht van 6 kg is hij perfect voor kleine huishoudens.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Indesit ITWD61252W

  Deze bovenlader wasmachine is slank zodat hij ook in kleinere ruimtes past. Met o.a. Extra Wash-programma voor hardnekkige vlekken en een Delay-programma voor uitgesteld starten.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Samsung WW80TA049TE

  Deze wasmachine is voorzien van EcoBubble technologie, zodat de was zelfs op lagere temperaturen perfect schoon wordt. Met een vulgewicht van max. 8 kg is deze machine geschikt voor huishoudens van 3 tot 4 personen.

  Vanaf: 18,00p/m
 • LG f4wn509s0 wasmachine

  Deze wasmachine van LG heeft een stoomfunctie zodat allergenen tot maar liefst 99,9% worden verwijderd. Bovendien beschikt de machine over AI DD™, voor het herkennen van stoffen en gewicht en de optimale behandeling daarvan. Vulgewicht 9 kg.

  Vanaf: 18,00p/m
 • AEG L6FB74KT

  Verzorg uw kleding ook tijdens het wassen met deze AEG wasmachine. Hij past de cyclus aan de lading aan en gebruikt precies de tijd en het water dat nodig is om uw kleding schoon te maken en mooi te houden.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Bosch WAJ28076NL

  Een superenergiezuinige wasmachine van Bosch met energieklasse A+++. Dankzij de AniVibration-wand is de machine stabieler dan ooit. Ook met bijvulfunctie. Maximaal vulgewicht 7 kg.

  Vanaf: 17,00p/m
 • Beko WTV9713XWPT1

  Deze wasmachine van Beko heeft een ProSmart-invertermotor, die tweemaal zo stil is als zijn voorgangers. Ook is de machine voorzien van een Daily Zpress- en een StainExpert-programma voor de meest hardnekkige vlekken.

  Vanaf: 17,00p/m
 • LG f4wv208s3

  Deze wasmachine is zeer energiezuinig met een energieklasse A+++, heeft een vulgewicht van 8 kilo en verwijdert dankzij de Steam Allergy Care maar liefst 99c9% van de allergenen uit je kleding. Minimale slijtage van je kleding dankzij Intello DD.

  Vanaf: 16,00p/m
 • Whirlpool FWG8148WENL

  Deze voorlader van Whirlpool heeft een vulcapaciteit van 8 kg en heeft een maximale centrifugesnelheid van 1400 rpm.

  Vanaf: 15,00p/m
 • Whirlpool Primo 1406 UM

  Deze wasmachine past zijn snelheid en ritme aan de hoeveelheid en de soort was aan. Zo blijft je was langer mooi. Met een klasse A++ is dit een zeer energiezuinige machine die bovendien een startuitstelfunctie heeft.

  Vanaf: 14,00p/m
 • Zanussi 1600 toeren wasmachine

  Deze wasmachine weegt het wasgoed, zodat het wasprogramma hierop wordt aangepast. Dat betekent minder water- en stroomverbruik en toch het allerbeste resultaat. Met SofDrum tegen beschadigingen en TimeCare voor snelle wasjes.

  Vanaf: 12,00p/m